Helende Chakra Reis

Starts on Thursday, 29/09/2022

Description:

Helende Chakra Reis

Wat is een helende Chakra Reis? De bijzondere reis activeert de zelfhelende wijsheid in je lichaam. Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

Start van de reis We beginnen met Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Inzicht is nodig om te leren van jezelf en van je omgeving. Vanuit inzicht kan je energie zich weer balanceren. Diepe verlangens mogen daardoor weer naar de oppervlakte komen, zodat jij die vol energie in het leven neer kan zetten.

Oefeningen die een zachte tractie van het bindweefsel creëren zijn yin. Hoe belangrijk het ook is voor ons fysieke en mentale welzijn om sterk te zijn, het is niet de spierkracht die ons het gevoel van gemak en lichtheid in het lichaam geeft, het is de flexibiliteit van de gewrichten.

We zijn zo bekend met actie met bewegen dat het bijna een nieuwe manier van denken vraagt om een yin yoga (stiller en langere duur van de houding) manier toe te passen. Iedere houding in combinatie met de chakra-energie geeft een extra dimensie aan de ervaring.

Op reis met een helende chakra visualisatie Via een geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en liefde in ons emotionele zijn.

Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er (h)erkenning van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.

Je beoefent deze geleide visualisatie liggend op de yogamat.

Integratie en borging met een kleur en geur meditatie. Deze afrondende meditatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door de helende kleuren en geuren.

Doe mee aan dit waardevolle moment voor jezelf!


Cancellations

WORKSHOPS Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling. Kan je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail

Annuleer je:

  • Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van aankoopbedrag is niet mogelijk
  • Tussen 3-7 dagen voor de workshop: 50% van het aankoopbedrag retour
  • Tussen 7 dagen en 1 maand voor de workshop: 75% van het aankoopbedrag retour
  • Langer dan 1 maand: het aankoopbedrag retour minus €5 administratiekosten

Mocht je iemand anders vinden die voor jou in de plaats naar de workshop komt is dat helemaal prima. Geef dit aan ons door via contact@ajnatempel.nl ​

* All prices including VAT