Sjamanistisch ademwerk, Yoga & Cacao ceremonie

Starts on Saturday, 13/11/2021

Description:

Sjamanistisch ademwerk, Yoga & Cacao ceremonie

Breath in deeply to bring your mind home to your body

Het herfstseizoen is gerelateerd aan de longen. Om de longen te ondersteunen is het goed om elke dag een paar minuten de tijd te nemen om uw ademhalingscapaciteit bewust te vergroten.

In een bedding van energie onder begeleiding van stimulerende muziek maak je doormiddel van sjamanistisch ademwerk contact met de diepere lagen in jezelf. Je maakt een sjamanistische reis. Onverwerkte stukken komen aan het licht en worden geheeld, getransformeerd. Je krijgt toegang tot hogere dimensies van het bewustzijn en komt op deze manier in contact met jouw essentie.

Deze middag begint met het zetten van een intentie en nemen we het plantmedicijn cacao tot ons. Dit is pure Cacao en werkt heel mooi als hart opener. Als we ons intentie ons doel, vanuit ons hart uitspreken weten we precies waar we moeten zijn.

Hierna gaan we verder met de yoga oefeningen. Hierdoor warm je je lichaam op en open je je lichaam om het ademwerk volledig te kunnen ontvangen. Tijdens het ademwerk stroomt er extra zuurstof naar delen in je lichaam, waar vroegere herinneringen zijn opgeslagen. Die herinneringen zijn verbonden aan diep geankerde overtuigingen over jezelf en het leven. De toevoer van extra zuurstof zorgt ervoor, dat deze vrij komen en worden losgelaten. Door kleine of grote trauma's kan je ademhaling veranderen.

Bij het Sjamanistisch ademwerk wordt door Naz een veilige energetische bedding gecreëerd. Ik vraag hulp aan mijn Krachtdieren, Spirit helpers en mijn Voorouders zodat we veilig kunnen reizen met heel ons hart en ziel. ​

Resultaten van Sjamanistisch Ademwerk na een ademsessie:

 • vrij van negatieve denkwijzen en belemmerende patronen;
 • een diepere spirituele verbinding en vervulling in het leven;
 • innerlijke rust, betere balans en vermindering van stress;
 • een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit;
 • meer controle over leven vanuit het hart.

WE HEAL OURSELVES, BY LISTENING TO OUR BODIES AND THEN DOING THE WORK

 • Sjamanistisch ademwerk, Yoga en Cacao ceremonie
 • Locatie: Ajna Tempel Heemskerk
 • Wanneer: Zaterdag 13 november 2021
 • Tijd: 14.30-17.30 uur
 • Kosten: € 47,77*
 • Docent: Naz Dur ​

 • Het Magische getal 7 staat voor interne wijsheid en ontwikkeling. Het wordt geassocieerd met spiritualiteit, intelligentie en contemplatie. Als je erover nadenkt, nummer 7 is alom vertegenwoordigd in ons leven: 7 dagen in een week, 7 kleuren in een regenboog, 7 planeten in de traditionele astrologie, 7 chakra's (centra's van energie). Als je engelennummer 777 blijft zien, wees dan voorbereid, omdat grote spirituele veranderingen in je leven zullen plaatsvinden. Dit getal verschijnt in je leven in tijden van twijfel, gebrek aan geloof en vertrouwen. Dit getal is een teken dat alles goed komt in je leven, vertrouw gewoon het Universum en heb vertrouwen in de begeleiding van de engelen langs je levenspad. Je bent klaar om spiritueel te groeien. Onze missie op Aarde is een reis van zelfontdekking naar ons zuiverste en hoogste zelf. Telkens als je nummer 777 ziet, is het een boodschap van de beschermengelen dat je op een transformatiepad bent.


Teacher :

Naz Dur

NAZ DUR Op jonge leeftijd wist ik al heel goed naar het buikgevoel en intuïtie te luisteren, kon het eigenlijk niet plaatsen wat het was, maar ergens wist ik dat ik vooral dat gevoel moest volgen. Op 21-jarige leeftijd ben ik voor het eerst op mijn yogamatje gestapt, om de rust in mijn lichaam en geest terug te vinden. Zo ben ik steeds weer een ander yogavorm gaan proberen, maar toch verwaterde het steeds. Hoe yoga weer op mijn pad kwam en eigenlijk een deel van mijn leven is geworden… Na mijn zwangerschap 2015 ben ik gaan zoeken wat ik vanuit huis kon doen, met een kleine baby heb je toch iets minder vrijheid. Zo ben ik in de ochtend yogalessen gaan doen, soms een uur soms iets meer, dit werd voor mij een dagelijks ochtendritueel, zodra het even kon stond ik op mijn matje. Na verschillende yogavormen te hebben beoefend had ik eindelijk de yogavorm gevonden waar ik mezelf het best in kon vinden Vinyasayoga, het bewegen op het ritme van je ademhaling. Heel wat mat uren later ben ik me meer in het yogafilosofie gaan verdiepen en de anatomie gaan bestuderen. Zo kreeg ik tijdens een yogales de ingeving om mijn passie te gaan volgen, om iets te gaan doen waar ik blij van word en dat ook over te dragen naar anderen, hier ben ik dan, afgelopen zomer buitenyoga lessen gegeven op camping Geversduin, inmiddels gestart met de Vinyasayoga 200hrs opleiding, op verschillende locaties geef ik Vinyasa flow les, op de planning staan al projecten waar ik dit jaar nog mee ga starten om mezelf nog meer te gaan verdiepen in yoga. Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander. Namaste


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.13/11/202114:30 - 17:30Merel 415, 1965 GN HeemskerkNaz Dur

* All prices including VAT