6-weekse cursus ~ Je Menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken

Starts on Sunday, 31/10/2021
Price 199.00 €

Description:

6-weekse cursus

Je Menstruatiecyclus als krachtbron (her)ontdekken

Hoe zou het zijn om je menstruatiecyclus als je persoonlijke krachtbron te ervaren? Dat je je in je kracht voelt gezet in plaats van dat je je menstruatie(cyclus) als een last voelt? Doe mee en ontdek met andere vrouwen hoe het is om een nieuwe relatie op te bouwen met deze natuurkracht die je binnen in je draagt.

Deze cursus bestaat uit 6 sessies van 2 uur. In de 6 sessies gaan we in een cirkel van maximaal 7 vrouwen op ontdekkingsreis naar binnen. In elke sessie ontleden we een deel van de verschillende lagen die de menstruatiecyclus bevat. We maken een reis die je terug in contact brengt met de rijkheid, wijsheid en kracht die je als vrouw in je meedraagt. Hoe zou dat zijn, de sleutel vinden tot je innerlijke krachtbron?

​ Tijdens de sessies ontvang je informatie over de menstruatiecyclus en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties en schrijfoefeningen.

​ Deze cursus is ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

​ De 6-weekse cursus wordt gegeven door Sandra Zappeij, docent bij de Ajna Tempel en eigenaar van Moonflower Yoga. De cursus is gebaseerd op het werk van Alexandra Pope en Sjanie Hugo Wurlitzer, oprichters van Red School en schrijvers van het boek Wild Power (Nederlandse Titel: Claim je cyclus).

Cursusdata: 

 • Zondag 31 oktober
 • Zondag 7 november
 • Zondag 14 november
 • Zondag 21 november
 • Zondag 28 november
 • Zondag 5 december

 • Tijd: 1500-1700 uur

 • Bijdrage: € 199,-*

 • *wanneer je de workshop gevolgd hebt krijg je korting, mail dan voor aanmelding naar contact@ajnatempel.nl

 • Docent: Sandra Zappeij

 • Locatie: Ajna Tempel Heemskerk ​

Twijfel je nog? We hebben een prachtig introductie event op het programma staan op 21 februari. Meer informatie vind je op de website www.ajnatempel.nl

Wanneer je de introductie hebt gevolgd, krijg je het bedrag voor dat event (€ 25,-) verrekent met de cursus. Mail dan voor aanmelding naar contact@ajnatempel.nl


Teacher :

Sandra Zappeij

SANDRA ZAPPEIJ Ik ben dol op bewegen en avontuur. Als ik niet in zee lig op de surfplank sta, dan staat ik wel op de yogamat. Voor mij hebben surfen en yoga enorme raakvlakken. Zo voelt het wachten op de juiste golf als een meditatie. Het is een vorm van 'zijn', starend naar het water, zittend op je plank. En als 'jouw' golf dan eindelijk komt, dan kun je niets anders doen dan je overgeven aan de energie van de zee. Elke golf opnieuw, want elke golf is anders. En zo is het volgens mij ook met yoga, elke keer dat je op de mat stapt heb je een andere ervaring. De ene keer ervaar je meer balans, de andere keer voel je je leniger of juist niet. ​ Het mooie aan de zee is dat de zee niet oordeelt hoe je je golf rijdt. En dit is ook iets dat yoga je kan brengen: 'We zijn in ons dagelijks leven zo gewend om over alles een mening te hebben, vooral als het onszelf betreft. Yoga toont je waar je bent, met jezelf op dat moment. De meditatie en fysieke bewegingen van yoga brengen je zonder oordeel in contact met je innerlijke oceaan, vol prachtigs.' Samen op ontdekkingsreis gaan, ieder in zijn eigen innerlijke oceaan, dat is wat ik wil bieden in mijn (flow)-yogalessen. ​ In de zomer van 2015 heb ik de vinyasa yoga teacher opleiding gevolgd bij Yoga Moves in Utrecht en in de jaren daaraan vooraf volgde ik lessen bij Yogadreams in Zaandam en Delight Yoga in Amsterdam ​ Meer over Sandra vind je hier: https://moonfloweryoga.nl


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.31/10/202115:00 - 17:00Merel 415, 1965 GN HeemskerkSandra Zappeij

* All prices including VAT