Beginners workshop Heemskerk

Starts on Saturday, 14/08/2021
Price 30.00 €

Description:

Wil je kennismaken met yoga, ken je iemand die dat zou willen of ben je zelf net begonnen met yoga? Dan is de Yogaworkshop voor beginners een echte aanrader! In rustig tempo word je door de basishoudingen geloodst, je leert stap voor stap hoe de Zonnegroet in een flow gaat en we leggen je de verschillen uit tussen de lesvormen. De workshop is speciaal opgezet om beginners in yoga vertrouwd te maken met de basistechnieken. Door het programma te doorlopen ga je goed voorbereid de yogalessen in. De Yogaworkshop voor beginners is geschikt voor mensen die nog nooit een yogales hebben gevolgd en ook voor mensen die net zijn begonnen. ​ ​ Inhoud programma -Wat is yoga? -Uitleg over onze abonnementen en verschillende lesvormen -Basis ademhalingstechnieken. -Warming-ups en zonnegroeten. -Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen. -Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken. -Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust. -Rustgevende eindhoudingen voor ontspanningen de juiste houding voor meditatie.

Deze yogaworkshop voor beginners is inclusief 3 gratis proeflessen te besteden tot 3 weken na de workshop.

Voor de workshop kun je een mat van ons lenen. In verband met corona vragen we jou daarna om je eigen mat mee te nemen naar de reguliere lessen.

TIP: Ben je al lid dan kan je deze workshop voor €10 meedoen, stuur dan een e-mail naar contact@ajnatempel.nl

WORKSHOP VOORWAARDEN Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling. Kan je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail. Annuleer je: Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van lesgeld is niet mogelijk Tussen 3-7 dagen voor de workshop geldt een gedeeltelijke terugbetaling (50% terug) Langer dan 7 dagen voor de workshop geldt ook een gedeeltelijke terugbetaling (75% terug) ​


Teacher :

Marloes Zonneveld

MARLOES ZONNEVELD Hoi, ik ben Marloes, eigenaresse van de Ajna Tempel en houd mij graag bezig met verdieping in yoga en meditatie. In 2008 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen bij Centrum Dagda. Al snel was 1x per week naar de les niet voldoende en ging ik thuis yoga beoefenen met behulp van dvd's. Dat voelde goed! Op verschillende plekken heb ik yogalessen gevolgd en is het echt een onderdeel van mijn leven geworden. In 2012 ben ik Zonnenyoga begonnen en in maart 2014 werd de Ajna Tempel geboren. Vol van vertrouwen breng ik samen met het Tempel-team de mensen graag enthousiast voor yoga over! Join the journey on the mat! In 2012 volgde ik de basisopleiding Hatha Yoga bij Pratyak Caitanya in Heemskerk en deed de opleiding bij de Blauwe Vlinder in Beverwijk. Momenteel blijf ik mij verdiepen in de verschillende Prana flow-modules van Shiva Rea. Daar ben ik mee in aanraking gekomen via Claudia van der Tier van Glow Yogastudio Haarlem. Ook heb ik de Yin yoga opleidingen gevolgd bij Yoga Moves met José de Groot en Anoshe Overington van Stillness in yoga. November 2015 volgde ik een 10 daagse Vipassanameditatie-cursus. Wat een eye-opener was dat! Een mooi nieuw puzzelstukje op mijn yoga en meditatie reis. Grote dank aan al deze inspirators :) Yoga en meditatie is voor mij het perfecte pakket. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam. Zoek de verbinding! Marloes (1983) is geboren in Heemskerk, opgegroeid in Beverwijk en woont met haar vriend Jordi in Den Haag.


Dates:

DateTimeAddressTeacher
1.14/08/202113:30 - 15:30Merel 415, 1965 GN HeemskerkMarloes Zonneveld

* All prices including VAT