Beginners workshop Heemskerk

Starts on Thursday, 05/08/2021

Description:

Wil je kennismaken met yoga, ken je iemand die dat zou willen of ben je zelf net begonnen met yoga? Dan is de Yogaworkshop voor beginners een echte aanrader! In rustig tempo word je door de basishoudingen geloodst, je leert stap voor stap hoe de Zonnegroet in een flow gaat en we leggen je de verschillen uit tussen de lesvormen. De workshop is speciaal opgezet om beginners in yoga vertrouwd te maken met de basistechnieken. Door het programma te doorlopen ga je goed voorbereid de yogalessen in. De Yogaworkshop voor beginners is geschikt voor mensen die nog nooit een yogales hebben gevolgd en ook voor mensen die net zijn begonnen. ​ ​ Inhoud programma -Wat is yoga? -Uitleg over onze abonnementen en verschillende lesvormen -Basis ademhalingstechnieken. -Warming-ups en zonnegroeten. -Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen. -Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken. -Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust. -Rustgevende eindhoudingen voor ontspanningen de juiste houding voor meditatie.

Deze yogaworkshop voor beginners is inclusief 3 gratis proeflessen te besteden tot 3 weken na de workshop.

Voor de workshop kun je een mat van ons lenen. In verband met corona vragen we jou daarna om je eigen mat mee te nemen naar de reguliere lessen.

TIP: Ben je al lid dan kan je deze workshop voor €10 meedoen, stuur dan een e-mail naar contact@ajnatempel.nl

WORKSHOP VOORWAARDEN Je plekje voor een workshop is definitief na ontvangst van de betaling. Kan je er toch niet bij zijn, laat ons dit zsm weten via de mail. Annuleer je: Binnen 3 dagen van de workshop, restitutie van lesgeld is niet mogelijk Tussen 3-7 dagen voor de workshop geldt een gedeeltelijke terugbetaling (50% terug) Langer dan 7 dagen voor de workshop geldt ook een gedeeltelijke terugbetaling (75% terug) ​

* All prices including VAT