2 weekse (in 1 dag) Birth Prep zwangerschapscursus

Starts on Saturday, 27/01/2024
Price from 160.00 €

Description:

Let op deze cursus wordt op 1 dag gegeven!

In deze cursus, die voor jou en je (beval) partner samen is, leren we jullie alles wat je moet weten over de bevalling. Naast de verschillende fasen; zowel fysiek, metaal als praktisch, krijgen jullie alle juiste effectieve tools, kennis en inzichten aangereikt, die ondersteunend zijn tijdens je bevalling. Jullie zijn nadien zelfverzekerd en gaan met een voorbereid gevoel de bevalling tegemoet. 

Wanneer je goed bent voorbereidt met de juiste kennis ervaar je minder stress, angst en pijn, ongeacht de setting en het verloop. Dit heeft een positieve invloed en geeft je veel vertrouwen in een rustige en voorspoedige bevalling en geboorte.

Met de Mama Move Well prepared of Full Journey strippenkaart, kun je deze 2-1 weekse Birth Prep boeken met je (beval)partner en voor jou 12 wekelijkse zwangerschapslessen (o.a. zwangerschapyoga- en pilates) reserveren. En als extra bij de Full Journey de Postpartum Prep boeken.


Trainer :

Vanessa

Zwangerschapsyoga, Workshops, Birth Prep cursussen.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.27/01/202412:00 - 16:00Scheveningseweg 72, 2517 KX Den HaagVanessa

Cancellations

Annuleren kan tot 2 dagen voor aanvang van de eerste cursus dag kosteloos. In uitzonderlijke gevallen, zoals de aankondiging van de bevalling, neem dan even contact met ons op.

* All prices including VAT