Beginnerscursus Yoga

Starts on Tuesday, 05/12/2023

Description:

Met een beginnerscursus maak je een goede start

Geen of weinig ervaring met yoga, dat is geen probleem! Onze beginnerscursus een fijne en toegankelijke manier om kennis te maken met yoga. Je leert de basistechnieken van houdingen, ademhaling en de zonnegroet. Zo maak je een goede start en kun je meteen ontdekken welke yogastijl bij jou past.

Inhoud van de cursus Wat is yoga? Uitleg over de achtergrond en verschillende yogastijlen. Verschillende ademhalingstechnieken (pranayama). Uitleg en techniek van de zonnegroet (surya namaskar). Leer de juiste techniek van een aantal veelvoorkomende basishoudingen (asana). Verschillende vormen van diepe ontspanning (savasana). Verschillende basis technieken voor meditatie. Ruimte om persoonlijke vragen te stellen over houdingen/techniek etc.

Voor wie? De cursus is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en een goede start wil maken! Ben je al begonnen met yoga en/of lid bij ons ook dan ben je van harte welkom! Er is geen vereiste wat betreft ervaring en/of fitheid, iedereen die wil, kan meedoen!


Cancellations

Tot 1 week (7 dagen) voor de geplande workshop kan je je inschrijving kosteloos annuleren. Indien je je inschrijving binnen 1 week (7 dagen) voor een geplande workshop annuleert, vindt geen restitutie plaats. Wel kan de plek aan iemand anders worden overgedragen.

* All prices including VAT