Cacao, Shake & Yoga Nidra workshop Vrijdag 15 maart van 19.30 - 21.30 met Karlijn

Starts on Friday, 15/03/2024
Price 25.00 €

Description:

Cacao, Shake & Yoga Nidra workshop

Op deze vrijdagavond gaan we alle stress en spanning loslaten en ruimte maken om samen te reizen naar een diepe staat van ontspanning. Een avond zonder schermen, afleiding en prikkels, maar 2 uur alle tijd en aandacht voor jezelf. Zodat je uit je hoofd kan stappen en in je lijf kan zakken. Aan het eind van de avond ga jij met een ontspannen, voldaan en helder gevoel weer naar huis.

We gebruiken het plantmedicijn cacao om ons te ondersteunen in de reis naar binnen, de verbinding met ons hart te openen en onze zelfliefde en bewustzijn te vergroten.

Na het drinken van de cacao gaan we alle opgeslagen spanning en stress los schudden. We nemen de tijd om jouw energie weer te laten stromen en tot leven te brengen.

Uiteindelijk eindigen we een in een diepe staat van ontspanning op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau met een yoga nidra sessie. We werken stap voor stap naar deze staat toe door middel van systemische oefeningen en visualisaties. Zo kun jij uitgerust en opgeladen aan je weekend beginnen.

Heb je behoefte aan een avond met écht tijd en aandacht voor jezelf? Meld je dan aan voor de workshop.

Wanneer – Vrijdag 15 maart van 19.30 - 21.30 uur

Bijdrage (inclusief cacao) - €25


Teacher :

Karlijn van Boxtel

Jarenlang heb ik geleefd vanuit mijn hoofd en drukte ik alle gevoelens weg met een burn-out als gevolg. Ik was de connectie met mezelf volledig kwijt geraakt en ben vervolgens aan de slag gegaan om de verbinding weer te herstellen. Ik heb stap voor stap opnieuw ontdekt wie ik ben, wat ik wil en waar ik gelukkig van word. Yoga Nidra heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het helpt me om te vertragen, te ontspannen, te voelen en te verbinden met mijn behoeften, verlangens en dromen. Met mijn eigen ervaringen, aangevuld met kennis uit verschillende opleidingen, begeleid ik nu anderen om weer te verbinden met zichzelf. Ik geloof namelijk dat écht geluk van binnen komt, vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf. Door elke dag keuzes te maken vanuit je hart, kun je met veel energie en plezier genieten van het leven.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.15/03/202419:30 - 21:30Oudegracht 44, 3511 AR UtrechtKarlijn van Boxtel

Cancellations

Je kunt tot 72 uur voor aanvang annuleren. Daarna is er geen restitutie meer mogelijk. 

* All prices including VAT