1x 2 uur Floor® Bevallingsvoorbereiding prive op zelfgekozen tijd

Block card
115,00

Description

Ben je van het nuchtere no-nonsens soort, maar voelt 'nul' voorbereiding toch ook niet helemaal ok? En doe je dat het liefst gewoon samen met je (bevallings)partner op ene zelfgekozen tijdstip? Dan is dít jouw cursus! Het is bewezen dat je op een eerlijke manier (laten) voorbereiden bijdraagt aan een voorspoedige(r) bevalling.

In deze korte workshop van ruim 1,5 uur geef ik jou en je (bevallings-)partner de belangrijkste tips en trucs die je nodig hebt om de geboorte van jullie kindje zo relaxed mogelijk te beleven. Fijn voor als je je eerste kindje verwacht, maar ook heel geschikt als opfrisser. Al veel stellen gingen jullie voor.

We nemen kort & bondig het normale verloop van een bevalling door en je krijgt praktische handvatten (houdings-, ademhalings-, ontspannings- en huis-tuin-en keuken-tips) voor elk van de verschillende fases.

Kosten zijn 115,= per stel (weergegeven als 1 strip hier). Dit is incl. koffie, thee, lekkers en naslagwerk. Vergoeding is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen.

Meest interessant tussen 30 en 34 weken zwangerschap. Ook van harte welkom als je NIET de actieve lessen volgt.

Neem even contact met me als je dit product gekocht hebt, dan plannen we samen een datum & tijd. Zowel overdag als 's avonds mogelijk op diverse dagen.

De factuur voor je zorgverzekeraar vind je in Eversports en kun je zelf downloaden en indienen.

Buy now
Number of included units
1 unit
Valid from
01/12/2021
Duration of validity
Unlimited
Booking rules
-
Valid at
  • Mom's Planet
Included activities
  • Borrel bij Sunset
  • Fotoshoot bootcamp

* All prices including VAT