Mindful Walk

Starts on Sunday, 28/06/2020
Price 15.00 €

Description:

Mindful Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor beginnende, maar ook voor de meer geoefende wandelaars.

Voor wie is de workshop geschikt? Je kunt meedoen als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of gewoon omdat je wandelen of hardlopen leuk vind. Mindful Walk is voor iedereen. De workshop is zo opgezet dat zowel de beginners en gevorderde wandelaars kunnen meedoen. Je gaat met een groep van maximaal 12 personen aan de slag onder begeleiding van een Mindful Run instructeur. Tijdens de workshop wordt er regelmatig gepauzeerd en wandel je 2 a 3 km.

Wat is het resultaat? Dankzij de Mindful Walk technieken krijg je meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelbeleving krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.28/06/202009:30 - 10:45Molkenkelder 2, 8941 AJ Leeuwardennot specified

* All prices including VAT