Breath Circle

Starts on Saturday, 05/11/2022
Price 45.00 €

Description:

‘Ervaar de magische kracht van de adem’

Wist je dat jouw ademhaling een afspiegeling is van hoe je leeft? Ademwerk kan jouw ondersteunen en helpen bij jouw proces van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een reis van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen.

Meer adem is meer leven!

Tijdens deze ademreis maak je kennis met diverse ademtechnieken om je zenuwstelsel tot rust te brengen en je immuunsysteem te versterken. Daarnaast komt ook de verbonden ademhaling aan bod. Dit is een krachtige zelfhelende ademmethode waarbij je oude pijn, blokkades en negatieve emoties op celniveau gaat transformeren en helen. Afgesloten delen van je ademsysteem worden geopend en je levensenergie stroomt weer zoals het hoort te stromen!

Dit zorgt voor innerlijke rust, vrijheid en diepe ontspanning.

Wil jij ervaren hoeveel potentie in jou verscholen zit? Wil jij contact maken met je Ware essentie en loslaten wat jou niet meer dient? Dan ben je van harte welkom.

Verzorgt door Esther Croes, holistisch ademcoach, een ademcirkel.

Heb je nog vragen of wil je van tevoren afstemmen of ademwerk iets voor je is? Neem contact op met Esther en stuur een e-mail naar info@croesconnect.nl of kijk voor meer info op www.croesconnect.nl.

Bijdrage: €45,- inclusief thee en iets lekkers


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.05/11/202211:00 - 13:30Tuinweg 24, 5061 HM Oisterwijknot specified

Cancellations

Annuleren en restitutie van workshops: Annuleer je meer dan een maand voor aanvang dan krijg je van ons 100% retour. Annuleer je 2 weken voor aanvang dan krijg je 70% retour. Annuleer je 1 week voor aanvang dan krijg je 50% retour. Latere annulering: geen restitutie.

Let op! deze workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Tot 4 weken voor de workshop is het mogelijk om te annuleren via de software en jou betaling terug te vragen. Wil jij binnen de 4 weken annuleren, stuur een email naar info@studionamaste.nl zodat wij de restitutie kunnen verwerken.

* All prices including VAT