DAAGSE YOGA RETRAITE - ZELFverbinding

Starts on Monday, 20/09/2021
Price 150.00 €

Description:

Het laatste jaar heeft veel verandering met zich meegebracht. Er is veel van ons gevraagd rondom onze vrijheid en iedereen heeft dit anders ervaren. De drukte van een snelle wereld is veranderd naar een druk om thuis en werk/school samen te voegen. Er is geen onderscheid meer wat het lastig maakt om ook hier grenzen in te leggen. Wij besteden meer en meer tijd achter een scherm, soms meer dan dat wij in de gaten hebben en voor een lange tijd was het scherm ook de enige plek om de beweging en contact met anderen te ervaren.

Nu mogen wij weer naar buiten, mogen wij meer samen zijn, mogen wij steeds meer … en dit voelt soms overweldigend en intense. Want het vertrouwen in de buitenwereld en in elkaar is aangetast. Deze onzekerheden en angsten stammen uit een verlies van verbinding. Verbinding binnen jezelf maar ook met een ander.

Het deelnemen aan deze retraite is het begin van de reis waar jij weer contact maakt met jeZELF. Wij nemen je mee op reis om de eerste stappen naar vertrouwen in jou en de wereld om je heen te maken.

Op deze dag moet niets. Wij nemen de tijd om een balans te vinden tussen je hoofd, lichaam & emotie. Er is ruimte om de dag te ervaren zoals het voor jou komt. En door het samen met anderen te ervaren, maken wij weer verbinding met de mensen om ons heen.

Hoe doen wij dit? Door meditatie, ademhaling [pranayama], bewegelijke yoga, een creatieve opdracht, een boswandeling [wanneer het weer het toelaat] & restorative yoga / yoga nidra. Door samen een kopje thee te nemen en te delen waar wij ons dan goed bij voelen. Door in stilte te ervaren, mocht je liever tijd voor jezelf nemen. Door te voelen wat je voelt en mee te doen met wat goed voelt. Door opnieuw je grenzen te leren zien en deze duidelijk te maken voor jezelf.

Een dag waar jij centraal staat.

Wij kijken er enorm naar uit om jou hierin te mogen begeleiden.


Teacher :

Natascha

Ik ben samen met mijn man Jos eigenaar van Studio Namaste. Yoga zie ik als een groot cadeau. Een studio met liefdevolle aandacht gaf mij namelijk toentertijd de gelegenheid om weer contact te maken met mezelf. Mijn lichaam, geest en ziel kwamen weer samen. Het bijzondere was dat na twee maanden het grootste deel van mijn pijnklachten al verdwenen. Pijnstillers waren na enige tijd zelfs niet meer nodig. Yoga heeft mij enorm veel gebracht. Dat ik om die reden dit aan andere wil doorgeven is een logisch gevolg. De voordelen en de bijzondere klik die je met jezelf kan maken via deze levensleer mag iedereen ervaren. Yoga in ‘Studio Namaste’ is zodoende voor iedereen toegankelijk. Met gebruik van modificaties en props zorgen wij ervoor dat echt iedereen mee kan doen. Practice met het volle bewustzijn zonder dat er schade wordt aangericht. Ik, en mijn prachtige team, kijken enorm uit om (nieuwe) mensen te mogen verwelkomen in de studio. Een studio waar ik trots op ben. Een studio waar je mag komen kennis maken met jezelf door middel van de practice, filosofie en levensstijl. En een studio waar wij ons best doen om alles op een nuchtere, kundige en vooral zachte manier te delen.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.20/09/202109:30 - 16:30Het Hoog 3, 5268 LL HelvoirtNatascha

Cancellations

Minimum aantal deelnemers om de workshop door te laten gaan = 8

Annuleren en restitutie van workshops: Annuleer je meer dan een maand voor aanvang dan krijg je van ons 100% retour. Annuleer je 2 weken voor aanvang dan krijg je 70% retour. Annuleer je 1 week voor aanvang dan krijg je 50% retour. Latere annulering: geen restitutie.

Tot 4 weken voor de workshop is het mogelijk om te annuleren via de software en jou betaling terug te vragen. Wil jij binnen de 4 weken annuleren, stuur een email naar info@studionamaste.nl zodat wij de restitutie kunnen verwerken.

*Studio Namaste reserveert het recht om de workshop te annuleren of de datum te wijzigen ivm onvoldoende inschrijvingen of omstandigheden waar de studio zelf geen controle over heeft.

* All prices including VAT