Onbeperkt abonnement

Onbeperkte deelname aan alle reguliere workouts in de studio en outdoor Bootcamps. Er geldt één kalendermaand opzegtermijn, met ingang van de 1e van de maand in verband met de incasso's. Zonder opzegging wordt het abonnement maandelijks verlengd.
69,00 / month
Runtime: 1 month
Unlimited participations

Description

Te gek dat je bij ons een onbeperkt abonnement hebt geboekt waarmee je unlimited groepslessen kunt volgen in The Workout Studio en in de parken. Je kunt kiezen uit de workouts: Power, BBB, Circuit, S&C en de WOD's. We vragen om je alleen in te schrijven voor lessen als je zeker weet dat je kunt komen.

Lukt het niet om aanwezig te zijn, schrijf je dan minimaal 12 uur van te voren uit zodat andere deelnemers de mogelijkheid hebben om jouw plek op te vullen. Gebeurt het vaker dan 2 keer per maand dat je een ‘no-show’ hebt, zijn wij helaas genoodzaakt om per gemiste les een losse les à €10,- in rekening te brengen.

Maar we gaan er natuurlijk van uit dat dit niet gebeurd en je gewoon lekker iedere dag een lesje komt knallen?! Wil je je abonnement opzeggen? Houd dan rekening met 1 (kalender)maand opzegtermijn met ingang van de 1e van de maand ivm incasso’s.

Wil je ook bij onze locatie Lab in West sporten? Mail ons! Voor € 5 extra kun je op beide trainen.

Payment terms & cancellation

The first payment will be charged on 19/01/2022. Afterwards, you will be charged every 1 month.
If you cancel the membership until 28/01/2022, it will be terminated on 28/02/2022.
Otherwise, it will automatically be extended at the end of the current runtime by 1 month.
If you purchase your membership online, you can cancel it online in the membership details. If you buy the membership directly at the facility, the cancellation must be submitted in written form to the facility.
By completing the purchase you verify that you are at least 18 years old.

* All prices including VAT