Gezondheid challenge 10 daagse

Block card
54,95

Description

Gezondheid challenge 10 daagse

In deze gezondheid challenge 10 daagse ga je 10 dagen lang bewust met je eigen gezondheid bezig zijn. Deze gezondheidschallenge van 10 dagen wordt altijd in groepsverband aangeboden, maar je kunt al je activiteiten inplannen wanneer deze jou het beste uitkomen. Je zult in deze 10 dagen bewust gemaakt worden, dat iets anders doen, wat je altijd hebt gedaan, een groot positief effect kan hebben op je fysieke en mentale staat. Voeding, training en buiten zijn hebben hier een onwijs groot positief effect op.

In deze 10 dagen challenge ga je:

 • 3 tot 5 verschillende groepstrainingen volgen uit het lesrooster van BuitenFit Haarlem. Je bepaalt zelf welke 3, 4 of 5 trainingen het zijn, als ze maar verschillend van elkaar zijn. 
 • Je leert waarom 75% van de mensen die sporten geen blijvende resultaten behalen. Jij kunt er vanaf nu voor zorgen dat je buiten deze 75% valt.
 • Je leert hoe jouw lichaam de voeding die je eet het beste kunt opnemen. Dat jouw lichaam de vitamines en mineralen die je eet goed kunt opnemen is stap 1 met betrekking tot gezondheid. Tijdens deze 10 daagse challenge hoef je niet je hele eetpatroon om te gooien, het is vrij makkelijk in te plannen. Alcohol en suikerbommen laten we wel 10 dagen even liggen. De inname van brood/granen zullen we minimaliseren, hiervoor zijn talloze lekkere variaties voor beschikbaar. 
 • 10 dagen lang zitten we in een gezamenlijke whatsapp groep, de ervaring is: dit werkt extra motiverend
 • Dat voldoende water drinken van cruciaal belang is met betrekking tot het goed functioneren van je lichaam.
 • Ontvang voor 10 dagen supplementen die je dagelijks neemt. Zorg dat je de supplementen voor de start ophaalt bij één van de groepstrainingen. Ook ontvang je na elke groepstraining direct een specifiek samengestelde eiwit shake, waardoor je het 'negatieve' stresshormoon wat tijdens sport blijft stijgen afkapt en waardoor je de after burn prikkel extra lang verlengd. Wist je dat er tijdens elke vorm van sport of training positieve en negatieve hormonen stijgen en dalen. Het is de kunst om op het juiste moment de positieve hormonen (testosteron en groeihormoon) te laten pieken en het negatieve hormoon cortisol af te kappen. Cortisol heeft daarnaast ook een connectie met de opslag van buikvet. Hoogtijd om deze op het juiste moment een 'kopje' kleiner te maken.
 • Je leert DE oefening om stress effectief omlaag te brengen.
 • We leggen uit waarom jij in periodes van stress meer fysieke en of mentale klachten ervaart.
 • Ook geven we je gouden tips mee wanneer je moeite hebt met in slaap vallen / slapen.
 • Je krijgt toegang tot de online omgeving, ook hebben we voor en na bijeenkomst waar je bij kunt zijn. Hierin zullen de start en de positieve ervaringen besproken worden.

Kijk via de link wanneer de eerst volgende start is:

Number of included units
5 units
Valid from
19/06/2023
Duration of validity
10 days
Valid at
 • BuitenFit Haarlem
Included activities
-

Partner of BuitenFit Haarlem

* All prices including VAT