Friday Flyers - Aerial Yoga Special

Starts on Friday, 20/09/2024
Price from 27.50 €

Description:

Iedere maand een Aerial Yoga Special met Lizzl.

Welkom bij onze nieuwe reeks Aerial Yoga workshops: de Friday Flyers. Elke 4 weken organiseren we een Aerial workshop op vrijdagavond.

De workshops bestaan steeds uit twee delen. In het eerste deel laten we je kennismaken met de dynamische wereld van actieve oefeningen, waarbij het doek op heuphoogte hangt. Hier zul je jezelf uitdagen en je grenzen verleggen terwijl je balans vindt tussen kracht en flexibiliteit in de lucht. Na deze reeks bewegingen nemen we een korte pauze om te rusten en op adem te komen, en jezelf voor te bereiden op het tweede deel van de workshop.

Het tweede deel van de workshop is gericht op diepe ontspanning en bestaat uit restorative oefeningen. Hiervoor hangen we het doek laag, vlak bij de grond. Je lichaam krijgt de gelegenheid om uit te rusten en te herstellen. Je zult jezelf omhuld voelen door de kalmerende en helende energie van de doeken, waardoor je dieper kunt ontspannen en je geest tot rust kunt brengen.

Workshop

Deze workshop(s) zijn een introductie in Aerial Yoga en op beginnersniveau. Het is niet nodig om ervaring te hebben met Aerial Yoga.

Kleding

In verband met de hygiëne is het nodig om tijdens een workshop een shirt met (korte) mouwen te dragen. We adviseren om kleding te dragen die de beweeglijkheid van het lichaam niet belemmerd.


Trainer :

No picture available
Lizzl

Lizzl Shakti heeft een achtergrond in gymnastiek, yoga, muziek, dans en circus. Ze studeerde muziek als kind en ging naar de universiteit om talen en vertalen te leren daarna volgde ze studies aan de Massageschool, Theaterschool,Amsterdam Dance Center, gevolgd door de Yoga Docentenopleiding. Onlangs heeft zij Aerial Yoga als specialisme toegevoegd. Later raakte ze betrokken bij het circus en naast optredens (20 jaar straattheater en luchtshows) specialiseerde ze zich ook in lesgeven. Momenteel werkt ze in verschillende studio's waar ze volwassenen traint in luchtacrobatiek (silks,hammock, aerial hoop en trapeze), aerial yoga, paaldansen en stretchlessen en ze doceert ook luchtacrobatiek aan kinderen.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.20/09/202419:00 - 21:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpLizzl
2.18/10/202419:00 - 21:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpLizzl
3.15/11/202419:00 - 21:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpLizzl
4.13/12/202419:00 - 21:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpLizzl

Cancellations

Je kan tot 10 dagen voor de start van de activiteit kosteloos annuleren.

* All prices including VAT