Workshop: Let The Sun Shine In

Price 34.95 €

Description:

Tijdens het weekend waarin de zon op haar hoogste punt staat op het noordelijk halfrond, wat toevallig ook het weekend van de Internationale Yoga Dag is, laten we de zon volledig binnen in deze yoga workshop.

Dit doen we door middel van een zonmeditatie, de vuurademhaling, een verdieping in de zonnegroet(en) en alle variaties hiervan. We sluiten natuurlijk af met een heerlijke, zonovergoten savasana (diepe ontspanning).

We zorgen ervoor dat jij de zonnegroet overal en altijd op een manier kunt uitvoeren die bij jou op dat moment past. We kijken naar de ademhaling, anatomie, filosofie, fysiologie, geschiedenis en mythologie van deze serie yoga houdingen.

Daarnaast bespreken we de innerlijke zonnen – de zogenaamde chakra’s of energiecentra, met de nadruk op de zonnevlecht. Hierbij kijken we ook vanuit anatomisch en fysiologisch oogpunt (aangezien er klieren in ons lichaam aanwezig zijn op deze plaatsen die verschillende hormonen aansturen) en behandelen we alle aspecten van de yoga filosofie samen.

Een warm, zonnig welkom op zondag 23 juni!


Cancellations

Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor deze workshop.

* All prices including VAT