Darmgezondheid en Yin Yoga

Starts on Friday, 05/07/2024
Price 34.95 €

Description:

Veel mensen kampen met darmproblemen, vaak zonder te beseffen dat de darmen de oorzaak zijn. Onze darmen vormen de basis van onze gezondheid; zonder een goede darmfunctie hebben we een slechte fundering.

In deze workshop besteden we veel aandacht aan het strekken van de darmmeridiaan. Tijdens de houdingen komt er veel informatie voorbij over het functioneren van de darmen, de hormonen die in onze darmen worden aangemaakt en de relatie tussen onze hersenen en darmen.

Heb jij:

  • Problemen met je stoelgang?
  • Pijn in je darmen of buik?
  • Ben je vaak moe?
  • Heb je last van je gewrichten?
  • Heb je veel allergieën?
  • Ben je vaak verkouden?
  • Ben je ontstekingsgevoelig?
  • Last van brain fog?
  • Stemmingswisselingen?

Herken jij jezelf in een of meerdere van deze klachten? Dan is deze workshop een aanrader! Maar natuurlijk ook als je gewoon goed voor je darmen (en jezelf) wilt zorgen. Je darmen zijn immers veel meer dan een 'poepfabriek'.


Teacher :

Marjanne

Mijn naam is Marjanne Suijten. Al vanaf jongs af aan heb ik interesse in gezondheid en beweging. Met een bijzondere passie voor schaatsen die op natuurijs geboren is. Zodra ik alleen kon reizen heb ik schaatslessen gevolgd op diverse kunstijsbanen in de buurt. Omdat ik vaak in de sportschool te vinden was werd ik gevraagd om daar te komen werken. Mijn liefde als groepslesdocent werd geboren en ik volgde veel opleidingen als: bodyshape, zumba, spinning, pilates enz. Via de sportschool kwam ik in contact met yoga. Het maakte veel in mij los en ik besloot een opleiding tot DRU yogadocent te volgen en leerde mezelf veel beter kennen. Ik kwam in contact met een echtpaar in Lisse en werd de opvolgster van hun yogaschool. Een ernstig ongeluk zorgde ervoor dat ik compleet op mezelf teruggeworpen werd en een nieuwe manier van leven moest gaan ontdekken. Ik besloot niet alles aan te nemen van de artsen (want nooit meer goed kunnen lopen en niet meer sporten was voor mij geen optie) met behulp van een fysiotherapeut geduld mijn kennis van pilates en Yinyoga is mijn lichaam weer geheeld. Ik leerde tijdens een intensieve Yinyoga opleiding in Sneek alles over bindweefsel en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit wil ik graag met anderen delen! Tijdens de lockdowns volgde ik de opleiding orthomoleculaire therapie bij Natura Foundation. Na de lockdowns verkocht ik mijn eigen studio om me meer te richten op het ondersteunen van anderen met gezondheid (fysiek, mentaal en financieel) en werk ik vooral online.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.05/07/202419:00 - 21:30Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpMarjanne

Cancellations

Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor deze workshop.

* All prices including VAT