Klankreis

Starts on Friday, 28/06/2024
Price 22.50 €

Description:

Een Klankreis is een bijzonder & muzikaal moment om jezelf helemaal te ontspannen, je lichaam te laten doorstromen, te helen en op te laden. 

Deze klankreis is een combinatie van lichaamswerk en een lange diepe ontspanning waarin je wordt meegevoerd door klanken en vibraties van de verschillende instrumenten. 

De klanken en vibraties kunnen herinneringen en emoties oproepen, ondersteunen je te aarden en weer helemaal in je lichaam en gevoel te landen.

De klanken en trillingen helpen je ontladen van stress en herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingsfrequenties.

Laat je lichaam doorstromen, resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking van de verschillende klanken.

We beginnen met enige informatie over klanken, tonen en vibraties. 

Daarna gaan we liggen voor een diepe en lange ontspanning. 

Na afloop is er een kopje thee!

Kom je ook anderhalf uur lang ontspannen en opladen? 

Je bent van harte welkom!

Over Raymond

“Raymond heeft Tibetaanse en kristallen klankschalen, kalimba, rainstick, oceandrum, koshi’s, zaphirs, tongpan, gong en meer. Hij produceert digitale meditatiemuziek en speelt mantra’s op het harmonium. Hij is een traditioneel ingewijde reiki master en geeft tevens reiki behandelingen en reiki inwijdingen, massages en ademcirkels in Hoofddorp”


Trainer :

Inval docent

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.28/06/202419:30 - 21:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpInval docent

Cancellations

Je kan tot 10 dagen van te voren kosteloos annuleren.

* All prices including VAT