Yin Yoga Sound Experience

Startet am Friday, 03/05/2024
Price 34.95 €

Description:

Klankschalenconcert met Yin yoga

Een klankschalenconcert gecombineerd met Yinyoga is een unieke ervaring, een vorm van innerlijke massage. De vibraties van het klankschalenconcert helpen je nog dieper te ontspannen in de Yin-houdingen. Terwijl je op je mat verschillende Yin-houdingen aanneemt, hoor je de melodieuze en rustgevende klanken van klankschalen en andere instrumenten, waaronder klankschalen en tintja's uit Nepal en India, een Chinese gong, een Aboriginal didgeridoo, Nederlandse rainsticks, een Frame drum, Ocean drum, Javaanse Gamelan en vele andere klankvormen. Het enige wat je hoeft te doen, is je overgeven aan wat je hoort en voelt. In India noemen ze dit Nadabrama, wat betekent dat alles klank is.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water (ons bloed zelfs voor meer dan 90%), en dit edele vocht transporteert trillingen en vibraties vier keer sneller dan lucht. Hierdoor krijgen de verschillende klanken direct toegang tot ons gestel, wat op alle niveaus voelbaar is. Het kan zijn dat er een disbalans is in ons lichaam, of dat de energiestroom niet optimaal verloopt, wat zich zowel emotioneel, mentaal als fysiek kan uiten. De klanken bieden hierbij ondersteuning om het lichaam weer in harmonie te brengen en te ontspannen. Daarnaast is deze meditatieve reis een fantastische ruimtelijke ervaring, een energetische massage die bewust en onbewust onze meridianen en chakra's streelt, prikkelt, reinigt en voedt.

Zowel Yinyoga als klankschalen activeren het zelfherstellend vermogen, waardoor deze workshop veel heling in ons lichaam brengt.


Teacher :

Marjanne

Mijn naam is Marjanne Suijten. Al vanaf jongs af aan heb ik interesse in gezondheid en beweging. Met een bijzondere passie voor schaatsen die op natuurijs geboren is. Zodra ik alleen kon reizen heb ik schaatslessen gevolgd op diverse kunstijsbanen in de buurt. Omdat ik vaak in de sportschool te vinden was werd ik gevraagd om daar te komen werken. Mijn liefde als groepslesdocent werd geboren en ik volgde veel opleidingen als: bodyshape, zumba, spinning, pilates enz. Via de sportschool kwam ik in contact met yoga. Het maakte veel in mij los en ik besloot een opleiding tot DRU yogadocent te volgen en leerde mezelf veel beter kennen. Ik kwam in contact met een echtpaar in Lisse en werd de opvolgster van hun yogaschool. Een ernstig ongeluk zorgde ervoor dat ik compleet op mezelf teruggeworpen werd en een nieuwe manier van leven moest gaan ontdekken. Ik besloot niet alles aan te nemen van de artsen (want nooit meer goed kunnen lopen en niet meer sporten was voor mij geen optie) met behulp van een fysiotherapeut geduld mijn kennis van pilates en Yinyoga is mijn lichaam weer geheeld. Ik leerde tijdens een intensieve Yinyoga opleiding in Sneek alles over bindweefsel en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit wil ik graag met anderen delen! Tijdens de lockdowns volgde ik de opleiding orthomoleculaire therapie bij Natura Foundation. Na de lockdowns verkocht ik mijn eigen studio om me meer te richten op het ondersteunen van anderen met gezondheid (fysiek, mentaal en financieel) en werk ik vooral online.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.03/05/202419:00 - 21:30Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpMarjanne

Cancellations

Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor deze workshop.

* All prices including VAT