Verbinden met je Centrum, een workshop over balans met Cecilia

Starts on Saturday, 11/11/2023
Price 40.00 €

Description:

"Blijf in balans!"

Een uitdrukking die we vaak horen.

Toch is balans geen zelfstandig naamwoord - het is een werkwoord. Balanceren is een handeling. Het is constante beweging. Net als alles in het leven, net als alles op aarde.

De sleutel ligt in je kern, je eigen centrum. Alles wortelt, verbindt en breidt zich van nature uit vanuit die kern, dat centrum.

Als je niet beweegt vanuit je kern, maar vanuit je extremiteiten, dan voelt het alsof je de controle verliest, alsof je uit balans bent”.

Om in balans te komen en te blijven is de sleutel je kern, je eigen centrum. Dit centrum midden in je lichaam is veel groter dan alleen maar je buikspieren.

In deze workshop gaan we verbinding maken met je kern. Dit zal je uitdagen op een positieve manier. Delen van je lichaam die misschien een tijdje inactief zijn geweest worden geactiveerd en gestimuleerd.

In deze workshop zul je ongetwijfeld herontdekken hoe je weer in contact kunt komen met je innerlijke kern. Je wordt positief en op een ontwikkelende manier uitgedaagd om plekken en ruimtes te activeren die misschien een tijdlang onbenut zijn gebleven. Wanneer je deze workshop verlaat, zul je je innerlijke sleutel, je kern of centrum, met je meedragen - gereed om voortdurend verbinding te maken met leven en je lichaam.

Je bent van harte welkom bij deze workshop bij Faraja Yoga & Pilates op zaterdag 11 november, van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Cecilia


Teacher :

No picture available
Cecilia

Dates:

DateTimeCityTeacher
1.11/11/202313:30 - 16:00Nijverheidsstraat 3A+B, 2132 AZ HoofddorpCecilia

Cancellations

Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor deze workshop.

* All prices including VAT