Critical Alignment Weekend in Limburg : Focus

Starts on Friday, 09/09/2022
Price 150.00 €

Description:

9 t/m 11 september 2022

Reis mee naar Limburg voor een weekend vol Critical Alignment Yoga en meditatie.

Yoga en meditatie

Op een prachtige locatie in het zuiden van Limburg om de hoek van Maastricht dompel je jezelf een weekend lang onder in Critical Alignment Yoga, meditatie en inspiratie.

We nemen de tijd om tijdens dit weekend je yoga practice verder uit te diepen. Het weekend krijgt een thema waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat. Het thema volgt binnenkort. Het weekend heeft een vast programma en biedt je tevens de ruimte om je eigen vragen of wensen in te brengen. Met deze wensen, en die van de andere deelnemers, gaan we aan de slag.

Yogaweekend Focus

Dit jaar gaat het yogaweekend over focus. Focus is gerichte aandacht, scherpheid en helderheid voor een doel, groot of klein, dat je wilt bereiken. Focus geeft overzicht in je hoofd, rust in het denken. Focus zorgt voor de verbinding tussen je doel en het gewenste resultaat. Ken je dit ook? Nog even een theetje zetten, appje sturen, Facebook checken en opruimen voordat je iets belangrijks moet doen. En vervolgens lukt het niet meer om echt aan de slag te gaan. De focus komt niet opdagen. Als je al tien dingen hebt gedaan is focus moe.

In dit weekend gaan we deze patronen ontleden en ombuigen. Dit doen we met yoga, meditatie en een aantal specifieke focus oefeningen.

Accommodatie: Jardin Juliette

We reizen voor dit weekend af naar het meest zuidelijke puntje van Limburg. Hier in Noorbeek is een yoga retreat locatie opgericht door twee critical alignment docenten. Midden in de natuur en toch maar een kwartiertje bij Maastricht vandaan.

Omdat hier meer Critical Alignment retreats zijn zijn de hoofdstandbankjes, boogjes en stripjes allemaal aanwezig.

Sinds vorig jaar is de herberg verbouwt. Er is nu een aparte eetzaal gecreëerd zodat we meer ruimte in de yogastudio hebben.

Accommodatie – Herberg

Iedereen heeft een eigen boxspring. Bij het reserveren kan je aangeven bij wie je op de kamer wilt. Mensen die alleen reserveren krijgen plek op de grootst mogelijke kamer zodat je je voldoende privacy hebt.

Accommodatie – Kamperen

Op het terrein van Jardin Juliette is ruimte genoeg voor een paar tentjes. Je kan een mooie plek uitzoeken bijvoorbeeld onder de appelbomen.

Reservering

Je kan je aanmelden door via Eversports een aanbetaling van 150 Euro te doen. Daarna ontvang je een bevestiging van je aanmelding en de factuur met verzoek tot betaling de rest van de kosten. Uiterlijk 15 augustus moet het restant bedrag betaald zijn.

Kosten

De prijs van dit weekend is afhankelijk van de kamer:

  • Plek in 4 persoonskamer: 350 Euro
  • Plek in 3 persoonskamer: 375 Euro
  • Plek in 2 persoonskamer: 400 Euro
  • Toeslag 2 persoonskamer voor 1 persoon: 100 Euro
  • Kamperen in je eigen tent: 300 Euro
  • Alle prijzen inclusief BTW en toeristenbelasting.

Je bent van harte welkom!

Tom


Trainer :

No picture available
Tom

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.09/09/202217:00 - 18:00Graftermeerstraat 63, 2131 AB HoofddorpTom
2.10/09/202217:00 - 18:00Graftermeerstraat 63, 2131 AB HoofddorpTom
3.11/09/202217:00 - 18:00Graftermeerstraat 63, 2131 AB HoofddorpTom

Cancellations

Annulering Kosteloos annuleren kan tot 1 juni 2022. Bij annulering na 1 juni 2022 wordt 20% in rekening gebracht Bij annulering na 1 juli 2022 wordt 40% in rekening gebracht Bij annulering na 1 augustus 2022 wordt 100% in rekening gebracht Om onplezierige financiële verrassingen te voorkomen zou je een annuleringsverzekering kunnen afsluiten. In plaats van annuleren kan je ook, in overleg, iemand anders in jouw plaats laten gaan.

* All prices including VAT