Verdiepingsdag Yin Yoga & het VUUR Element

Starts on Saturday, 15/06/2024
Price 125.00 €

Description:

In elk seizoen staat er binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) een ander element centraal. In de zomer is dat het Vuur Element. Yin Yoga, bekend om zijn langzame en meditatieve benadering, is ideaal om het Vuur Element, dat staat voor energie, warmte en transformatie, te verkennen.Tijdens deze verdiepingsdag zullen we Yin Yoga-houdingen beoefenen die het lichaam zacht openen en de krachtige energie van Vuur stimuleren, ondersteund door passende assists.
Deze Zomer Yin Yoga-sessies zijn gericht op het opwekken van innerlijke warmte, het stimuleren van vitaliteit en het bevorderen van emotionele en spirituele groei. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze verrijkende ervaring, waarbij je jezelf opnieuw verbindt met de dynamische en transformerende kracht van het Vuur Element, en werkt aan vernieuwing en innerlijke kracht.

De leer van de Vijf Elementen is een eeuwenoude natuurfilosofie die zijn wortels heeft in de Chinese cultuur. Duizenden jaren geleden observeerden de Chinezen een natuurlijke cyclus van vijf fasen die zich manifesteert in allerlei aspecten van het leven, van de wisseling tussen dag en nacht tot de diverse levensfasen en de seizoenen. Deze waarneming van de cyclische patronen in de natuur leidde tot de benoeming van deze observatie als de Vijf Elementenleer.


Teacher :

Marielle

Mariëlle Hebing is yogadocente, Thaise yogamassage therapeut en ervaren docentenopleider.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.15/06/202410:30 - 17:00Hasselterdijk 20e, 8043 PD ZwolleMarielle

Cancellations

Kosteloos annuleren tot 2 weken voor de aanvangsdatum.

* All prices including VAT