YIN & DE WONDERE WERELD VAN FASCIA (30hr)

Starts on Friday, 09/06/2023
Price 499.00 €

Description:

Deze verdiepingsmodule in is bedoelt voor studenten aan de SanaYou YOGACADEMY als keuzevak van de RYT200 Yin Yoga. Ook is deze module te volgen als bijscholing voor Yogadocenten. Voor yogadocenten die al geregistreerd zijn bij Yoga Alliance telt deze module mee voor 30 hr CE (Continuing Education) bij Yoga Alliance.

Fascia is het weefsel dat alle spieren en organen omhult en alles in het lichaam met elkaar verbindt. Het omhult onze hersenen, ons ruggenmerg, onze organen en onze spieren. Fascia is rijk aan zenuwweefsel, bloed- en lymfvaten. Fascia heeft letterlijk contact met elk ander systeem van het lichaam.

Meer uitgebreide informatie over de yoga-opleidingen en deze lesmodule, vind je op www.sanayouyogacademy.com


Teacher :

Manja

Fysiotherapeut, P-DTR practioner en yogadocent Manja is al enkele jaren betrokken bij de docentenopleidingen van SanaYouYOGA. Manja heeft een ware passie voor menselijk lichaam, dit is ook terug te zien in haar carrière als zowel fysiotherapeut, somatisch therapeut, functioneel osteopatisch therapeut en yogadocent. De studie voor het menselijk lichaam is voor Manja een reis die nooit eindigt; elke vraag die ze tegenkomt triggert haar om door te blijven leren. Manja weet (bijna) alles van de fysiologische aspecten van het menselijk lichaam waarbij fascia en littekens (i.c.m. yogahoudingen) haar specialiteit zijn. De kennis van Manja over het menselijk lichaam behelst de botten, bindweefsel, fascia en littekens in onder andere yogahoudingen. Manja heeft veel inzicht in wat het lichaam doet in bepaalde houdingen, wanneer heb je compressie en wanneer heb je rek, en is het erg om de sensaties te voelen die je voelt in een bepaalde houding. De fysiologische kennis en haar yogadocentschap zijn een unieke combinatie wat Manja tot een zeer deskundig docent maakt. Manja is tevens Yin Yogadocent en Vinyasa Flow Yogadocent en draagt hierbij haar kennis en ervaring graag over als yogadocentenopleider. De passie voor en de kennis over werkt aanstekelijk en Manja is met recht een docent waar je met vakinhoudelijke vragen terecht kunt! Manja Weijers kun je onder andere tegenkomen in de volgende opleidingen en lesmodules: Zij geeft Biomechanica en Pathologie in de basismodules Yogadocent Level 1 en 2 en Yin Yoga 1 en2. Daarnaast geeft zij de lesmodule de Wondere Wereld van Fascia.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.09/06/202310:30 - 17:00Hasselterdijk 20e, 8043 PD ZwolleManja

Cancellations

Deze lesmodule is niet restitueerbaar, omdat je onmiddelijk toegang krijgt tot al het online lesmateriaal behorende bij de opleidingsmodule.

Bij annuleren van de klassikale lesdag, geldt het volgende: - Kosten bij annulering tot een maand voor aanvang van de lesmodule: 25% van het klassikale deel te weten € 175 - Kosten bij annulering vanaf een maand voor aanvang van de lesmodule: 50% van klassikale deel te weten € 175 - Kosten bij annulering vanaf 1 week voor aanvang en/of na aanvangsdatum van de lesmodule: 100% van het volledige lesgeld

* All prices including VAT