YOUR BODY YOUR YOGA - Workshop & Boekpresentatie (via livestream)

Online stream
Startet am Saturday, 01/10/2022
Price 35.00 €

Description:

LIVE MET BERNIE CLARK

Op zaterdag 1 oktober 2022 wordt de Nederlandstalige versie van de bestseller Your Body Your Yoga van Bernie Clark officieel gelanceerd. Je kunt hierbij aanwezig zijn in de yogastudio van SanaYou YOGAcademy in Zwolle òf live via Zoom. Programma 13.00 - 16.00 We starten met een praktische yogaworkshop gebaseerd op het boek YBYY. Hierin komen aan bod de individuele verschillen in botstructuren van yogi's en het effect daarvan in diverse yogahoudingen, zowel in yin yoga als in dynamische yogavormen. Deze workshop wordt ondersteund met videolessen van de SanaYou YOGAcademy waarin een aantal onderwerpen uit YBYY besproken worden.

In de praktijkworkshop staat de vraag centraal: 'Wat stopt mij in een yogahouding?' Op een speelse manier gaan we aan de slag met verschillende yogahoudingen en onderzoeken de verschillen van mens tot mens en hoe dat komt. Een workshop vol eye-openers voor zowel yogadocenten als yoga beoefenaars.

De SanaYou YOGAcademy werkt al jaren vanuit de principes van YBYY in alle erkende yoga-opleidingen die zij verzorgt. Docentenopleiders Sandy Karsten en Marielle Hebing verzorgen deze workshop.

16.30 - 18.00 uur Om 16.30 uur sluit niemand minder dan auteur Bernie Clark himself aan via een livestream. Deze is in de yogastudio via groot scherm te volgen en Bernie kan de deelnemers ook zien. Bernie begint met het geven van een lecture over de thematiek uit zijn boek YBYY en de workshop eerder deze middag: 'Wat stopt mij in een yogahouding' Hij zoomt nog iets verder in op specifieke situaties, want gegarandeerd zal bijdragen aan nog meer 'aha'-momenten. Het laatste uur is dan alle ruimte om rechtstreeks aan Bernie vragen te stellen, die hij met veel plezier zal beantwoorden!

Je kunt zoals gezegd deze middag beleven in de yogastudio in Zwolle (aantal plekken is beperkt) òf live via Zoom. Als je meedoet via Zoom kun je in de middag live meekijken en meedoen met de workshop in de studio en ook rechtstreeks vragen stellen aan de docenten. In het tweede deel met Bernie kun je eveneens na afloop vragen stellen aan Bernie zelf.

Online stream

There is an online stream available for this activity. To participate, take the following steps:

  • This studio uses Zoom as their online streaming provider. Download the according app to your laptop, tablet or smartphone
  • Access to the online livestream is available 15 minutes before the start of the activity. Simply go to "My bookings" and click on "Join online stream now" to be redirected to the corresponding page
  • With some streaming providers (e.g. Zoom) it is possible for participants to see each other. However, it is theoretically possible to deactivate the camera function. The name you enter when entering the online meeting room is displayed to other participants. However, you can always change your name (e.g. only the initials). Please note: Individual rules for online participation may apply for each class or venue.

Teacher :

Sandy

Sandy is internationaal yogadocent en E-RYT500 geaccrediteerd yogadocentenopleider èn YACEP bij Yoga Alliance.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.01/10/202213:00 - 18:00Hasselterdijk 20e, 8043 PD ZwolleSandy

Cancellations

Dit evenement kan kosteloos geannuleerd worden tot 2 weken voor aanvang.

* All prices including VAT