Workshop - De Magische kracht van Draken energie

Starts on Saturday, 19/02/2022

Description:

De Draak als sleutel tot werken met jouw innerlijk vuur & hartsverlangens

Al eeuwen worden Draken genoemd en beschreven. Vele mythes en legendes zijn er bekend met de Draak in de hoofdrol. In alle oude culturen komt de Draak terug. En dat is niet zomaar!

De Draak is een oeroud wezen vol liefde, wijsheid, kracht en vuur.

Dus heb jij altijd al wil weten hoe je met de energie van de Draken kunt werken? Hoe jij jouw eigen innerlijk vuur en magie kunt bekrachtigen door in contact te komen met jouw unieke Draak? Hoe je met de Draken energie kunt werken voor de aarde, met leylijnen en gridwork?

Treed dan binnen in het Rijk der Draken en ontmoet jouw Draak (of misschien wel Draken). En ervaar hoe het is om te werken met Draken energie door praktische oefeningen en meditaties.

In deze ALomvattende workshop nemen Saadia en Stefanie je mee naar het rijk der Draken waar jij gaat kennismaken met Magiër Merlijn en de draken om zo ook de magiër in jouw te doen ontwaken. Zo ontvang jij de codes en handvaten om in je eigen leven meer vuur, magie en passie te creëren om je hartsverlangens waar te maken. Let's ignite our inner fire!

Wat je deze dag ontvangt ❖ Een geheel verzorgde magische dag ❖ Kennis en informatie over de draak als mythe & legende ❖ Verbinding met jouw eigen draak en de draken energie ❖ Praktische tools om te werken met draken energie ❖ Afgestemde meditatie draken reizen & oefeningen ❖ Unieke draken codes en activaties ❖ Een diepere verbinding met jezelf en jouw innerlijk vuur ❖ Een goodie bag om thuis verder te verdiepen ❖ Toegang tot de (internationale) Dragon Collective community

Deze Draken workshop wordt volledig afgestemd op de energie en behoeftes van de groep en hun Draken. Zoals er allerlei mensen zijn, zijn er ook allerlei soorten Draken. Elke Draak heeft zijn eigen unieke energie, kwaliteiten en krachten. Zo zijn er Galactische Draken, elementen Draken, (binnen) aarde Draken en zoveel meer.

We gaan heel gericht werken aan de volgende thema’s ❖ Ontwaken van je innerlijk vuur ❖ Het bevrijden van je stem ❖ Het openen van het hogere hart ❖ Een stevige aarding ervaren in deze Nieuwe Tijd ❖ Grid werk en leylijnen ❖ Clearing van karmische en beperkende patronen en relaties ❖ Het maken van multidimensionale reizen

Wie zijn wij Saadia en Stefanie, soulsisters met een gezamenlijke missie. Namelijk meer licht en liefde brengen in ons bewustzijn. Daarbij dragen zij een diepe verbinding met de Draken (energie). Zij inspireren graag gelijkgestemden om ook hun (licht) missie uit te dragen.

Saadia is Ascensie coach en Lichttaal Activator. Zij heeft het talent om persoonlijke licht codes te downloaden die ondersteunend zijn in het Ascentie proces. Ze heeft een directe zuivere lijn met de bron waaruit zij informatie, kennis en activaties mag delen. Als oprichtster van The Dragon Collective houd ze wereldwijde groepsmeditaties met Draken en hun hoedsters.

Stefanie is Holistisch Soul coach. Haar werkwijze is intuïtief, inspirerend en lichaamsgericht. Ze heeft het talent om een ieder te (her)connecten met zijn ware kern. Stefanie kan helder voelen, weten, zien en horen. Ze stemt zich af op het hoger zelf en het veld waardoor ze in het moment de aanreiking kan geven die het hoogste goed dient.

Praktische info De kosten voor deze workshop zijn *€ 99 dit is incl. (gezond) tussendoortje, onbeperkt water, thee & koffie en het gebruik van alle materialen.

*Betalen kan op de dag zelf bij aankomst (contant) worden voldaan of vooraf met een tikkie.

De inloop is om 12.00 Om 12.15 start de workshop Rond 17.00 zijn we klaar

Wat neem je mee! Je mag een eigen kristal meebrengen en een object uit de natuur.

Hoor jij de roep van jouw draak? Voel jij een JA in je wezen? Meld je dan aan voor deze krachtige workshop via de agenda van de Lichtplaats. Je ontvangt een bevestiging na aanmelding.


Trainer :

Stefanie

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.19/02/202212:15 - 17:00Provincialeweg 302, 1506 MJ ZaandamStefanie

Cancellations

Deze workshop kun je tot 3 dagen voor aanvang kosteloos annuleren. Als je binnen 3 dagen annuleert maar wel 24 uur voor aanvang, wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij korter dan 24 uur van tevoren annuleren ben je het volledige bedrag verschuldigd.

* All prices including VAT