intake individuele Ademsessie

Block card
0,00

Description

Een 1e gratis intake om te kijken of een ademsessie voor jou geschikt is.

Maak kennis met de bijzondere ervaring van verbonden ademen door middel van een individuele ademsessie! Onze eigen Base-docent Melissa heeft zich in de afgelopen jaren veel verdiept in ademwerk en is inmiddels werkzaam als gecertificeerd Ademcoach. Met veel liefde en kennis over de adem laat ze jou de kracht van je eigen ademhaling ervaren in een veilige setting met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ademtechniek Door middel van deze ademtechniek kunnen we contact maken met oude patronen en blokkades die in ons lichaam zitten opgeslagen en creëren we de ruimte om deze oude bagage los te laten. De adem nodigt uit om te verbinden met diepere, onbewuste lagen van onszelf en tot meer zelfkennis en inzicht komen. Op een veilige manier kunnen we door de verbonden ademhaling heel direct tot de kern komen en op een veilige manier meer zelfbewustzijn en transformatie uitnodigen.

Is je adem vaak oppervlakkig? Adem je vaak hoog in je borstgebied? Ervaar je veel spanning of stress? Zijn er thema’s waar je telkens weer tegen aaanloopt? Zoek je een dieper contact met je lichaam? Dan is een ademsessie iets voor jou!

In een individuele ademsessie kan er dieper in worden gegaan op de thema’s die op dit moment spelen in jouw leven en worden de sessies afgestemd op jouw persoonlijke adempatroon.

Nieuwsgierig naar wat een ademsessie voor jou kan betekenen? Boek dan eerst een intake..

Buy now
Number of included units
1 unit
Valid from
21/02/2024
Duration of validity
Unlimited
Booking rules
-
Valid at
  • BASE for Stability - Tuinwijk
  • BASE for Stability - Lombok
Included activities
  • Gratis intake voor individuele AdemSessie
  • Gratis intake individuele ademsessie
  • Behoefte aan een massage of een therapeutische behandeling of training? We zijn te boeken!
  • Behoefte aan een massage of een therapeutische behandeling of training? Wij zijn te boeken!
  • @Tuinwijk!!
show all

* All prices including VAT