Radicale Rust - Yoga Nidra & Klankschalen Soundbath

Starts on Sunday, 17/09/2023
Price 40.00 €

Description:

Tijd om te dromen en te voelen wat jij wilt tijdens de Radicale Rustsessie met zanger én Yoga-Nidra-docent Jurko van Veenendaal en klankschaalspeler Frank Klank. Laat je meenemen op een reis vol zang, klank, stilte en Yoga Nidra.

Frank Klank ‘Door het bespelen van de klankschalen hoor ik mijn klank, en mijn stilte. Ik krijg inzichten, en kom tot rust. Het voelt als thuiskomen in mijn lijf, het voelt als thuiskomen in mijzelf.’ Frank is een ervaren en gepassioneerd klankschaalspeler. Hij heeft al jaren zijn eigen klankschaalevenementen, begeleid andere muzikanten, zangers en docenten met zijn spel . De klanken van Frank Klank brengen jou op een diepe manier in contact met je lichaam. Blokkades kunnen worden opgeheven en nieuwe energie kan het lichaam instromen.

Zijn klankschaalmeditaties zijn te beluisteren op Spotify, Insight Timer en Soundcloud. www.frankklank.nl

Jurko van Veenendaal, zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust heeft een passie voor het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠ ⁠Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠ ⁠Momenteel combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust. Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.⁠ www.jurkovanveenendaal.nl

De slaap van de yogi Naast wat voorbereidende Restorative houdingen, neemt Jurko je op de klanken van Frank Klank mee in een Yoga Nidra. Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein bij een gezonde slaap de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen. Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen. Heb jij behoefte om weer even bewust connectie met je lichaam te maken? Wil je voelen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het moment dat je écht even durft stil te staan. Wil jij genieten van een mooi ligconcert van klankschalen en hou je van zachte yoga om vooral even uit te rusten en op te laden? Boek nu je plek bij deze prachtige Radicale Rust Ervaring


Teacher :

No picture available
Frank & Jurko

Tijd om te dromen en te voelen wat jij wilt tijdens de Radicale Rustsessie met zanger én Yoga-Nidra-docent Jurko van Veenendaal en klankschaalspeler Frank Klank. Laat je meenemen op een reis vol zang, klank, stilte en Yoga Nidra.


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.17/09/202314:30 - 16:30H. de Boerstraat 33, 2481 XW WoubruggeFrank & Jurko

Partner of The Yoga District

* All prices including VAT