Yin yoga bij kaarslicht

Startet am Thursday, 22/02/2024
Price from 15.00 €

Description:

De dagen lengen, het licht komt steeds dichterbij en de zon wordt krachtiger. Langzamerhand kruipen we weer richting voorjaar. De workshop yin yoga bij kaarslicht staat daarvoor symbool. Met deze sessie nemen we afscheid van de donkere dagen en verwelkomen we het licht. Rek je uit na een donkere en koude periode en doe mee met deze workshop.

Het karakter van de houdingen in deze les is zacht, langzaam, en meditatief. Heel zacht! Het wordt vooral echt heel relaxed.

Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, meestal 3-5 minuten, maar het kan zelfs nog langer. Hierdoor ontstaat er een (lichte) weerstand in de gebieden waarvoor de houding bedoeld is. De spieren ontspannen zoveel mogelijk, mede met behulp van props om het lichaam te ondersteunen. Door deze lange duur en ontspanning treedt er effect op in de dieperliggende delen van het lichaam en wordt het bindweefsel gestimuleerd, dat zich bevindt rondom bv. spieren en gewrichten. Als je weer uit de houding komt is het tijd om na te voelen wat een houding met je lichaam gedaan heeft.


Trainer :

No picture available
Jolien

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.22/02/202419:00 - 20:30Geesterduinweg 3, 1902CB castricumJolien

* All prices including VAT