mindful yin yoga

Starts on Saturday, 31/12/2022
Price from 20.00 €

Description:

Mindful yin gaat een stapje verder/dieper dan in een reguliere yin les. Hier worden elementen uit de Mindfulness verbonden met Yin. De houdingen worden wat langer vastgehouden waardoor de uitwerking dieper op het Fascia/bindweefsel heeft en zorgt voor goede hydratatie wat noodzakelijk is voor gezond, soepel en sterk bindweefsel. Zo is er ook meer tijd in elke houding voor aandacht vanuit de Mindfulness.

Er wordt in deze les o.a. aandacht oefeningen gedaan vanuit de Mindfulness. Dit kan bijvoorbeeld een adem-, lig- of zitmeditatie gericht op opmerkzaamheid zijn, maar ook wel visualisaties. Je traint hiermee om bewust aandacht te geven aan het moment en te onderzoeken wat zich in jou afspeelt op dat moment. Je leert liefdevolle vriendelijke aandacht te geven aan zowel het prettige als het minder prettige wat zich in jou afspeelt.

Deze les is geschikt voor iedereen die de opmerkzaamheid en bewustzijn verder wilt ontwikkelen. Die eigen grenzen wilt verkennen, herkennen en erkennen en daar naar te luisteren.

Wanneer: Zaterdag 31 december van 10 uur tot 12 uur


Trainer :

No picture available
Annemiek

Dates:

DateTimeAddressTrainer
1.31/12/202210:00 - 12:00Geesterduinweg 3, 1902CB castricumAnnemiek

* All prices including VAT