Lekker Ademen de workshop + ijsbad

Starts on Saturday, 04/06/2022
Price 99.00 €

Description:

Meer controle over je ademhaling betekent meer controle over je leven. De manier waarop je ademt beïnvloed het zenuwstelsel en daarmee ook je gemoedstoestand en de manier waarop je op stress reageert. Vroeger kregen we met name acute en fysieke stress om de oren. In de huidige wereld met name sluimerende en chronische stress. Dit zorgt bij heel veel mensen voor een disfunctioneel adempatroon.

Tijdens de workshop duiken we de theorie in en doen we een aantal testen om de huidige kwaliteit van je ademhaling in kaart te brengen. We leren je verschillende technieken en oefeningen die je vervolgens zelf in het dagelijkse leven kunt gaan toepassen om de kracht van lekker ademen te gaan ervaren. Na een ademsessie gaan we de ultieme test aan: het ijsbad. Je zult ervaren dat je stress de baas bent wanneer je de controle pakt over je ademhaling. Lekker ademen = Lekker leven.


Trainer :

Rüben & Rens

Dates:

DateTimeCityTrainer
1.04/06/202210:00 - 13:00Danzigerbocht 55, 1013 AM AmsterdamRüben & Rens

Cancellations

Tickets kunnen helaas niet worden geannuleerd. Wel kun je ze overdragen aan iemand anders, of bijvoorbeeld vanwege ziekte voor een volgende sessie gebruiken.

Wil je meerdere tickets tegelijk kopen? Klik dan boven in de balk naast workshops op 'prijzen'. Daar heb je de mogelijkheid om meerdere tickets met hetzelfde account te kopen.

Heb je vragen? Stuur ons even een berichtje via info@lekkerademen.nl of bel ons op 0653963066.

* All prices including VAT