Informatiebijeenkomst Academy | Seizoen 2024

Starts on Friday, 10/11/2023
Price

Description:

‘… practicing with devotion to freedom within one’s heart.’ – K. Pathabhi Jois

Ben jij een gepassioneerde yoga beoefenaar en wil je graag je practice meer verdiepen of wil je zelf graag yogalessen verzorgen in de toekomst? Dan is de Pre-Teacher Training (40 uur) en/of de Basis Ashtanga based docentenopleiding (200 uur) iets voor jou!

Yogaplace biedt je de mogelijkheid om de traditie van Yoga te integreren als levenswijze tijdens onze volledige Basis Ashtanga based docentenopleiding, die start in maart 2024. Twijfel je of je een yoga docentenopleiding zou willen volgen? Of wil je als yogadocent opnieuw verbinden met jouw teachersmind? Dan zou je voorafgaand de Pre-Teacher Training kunnen volgen in Januari 2024.

Wil je echter eerst meer te weten komen over de inhoud van deze opleiding, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. Je kunt kennismaken met de hoofddocenten en hun visie. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Yogaplace Academy.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en krijg je ook volop de gelegenheid om vragen te stellen aan founder van Yogaplace en hoofdteacher Manon Simonis.

Mochten er nog twijfels zijn je aan te melden dan is deze bijeenkomst zeer geschikt om duidelijkheid te krijgen zodat je de juiste keuze kunt maken.

Meld je gratis aan voor deze bijeenkomst. Kun je niet in persoon aanwezig zijn, kun je ons ook mailen voor online deelname en er op deze wijze bij aanwezig te zijn.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

‘Teach what is inside you. Not as it applies to you, to yourself, but as it applies to the other.’ - T. Krichnamacharya


Trainer :

Manon

Oprichtster van Yogaplace in 2006. ‘Onze locaties zijn een verlengstuk van mij. Alles komt er samen. Sinds mijn twintiger jaren ervaar ik yoga en de gehele levensstijl als thuiskomen in mijzelf.’ De vele reizen naar India, Thailand en nog vele andere landen hebben ervoor gezorgd dat haar ruime kennis en ervaring authentiek vanuit de oorsprong wordt overgedragen en gedeeld. Het fysieke lichaam als ingang om meer in balans te leven op mentaal en emotioneel vlak. Haar missie is dat iedereen zich welkom voelt en rust kan ervaren in een open en warme sfeer. Een plek waar je gezien wordt, voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien. Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.


Dates:

DateTimeCityTrainer
1.10/11/202318:30 - 20:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon

* All prices including VAT