OPEN AVOND | GRATIS TRY-OUT LESSEN

Starts on Friday, 24/03/2023

Description:

Yogaplace houdt een inspirerende OPEN INLOOP AVOND in locatie Sittard!

_____________________________________________________________

Maak kennis met de adembenemende monumentale rustgevende locatie, genaamd ‘De Teekenschool’, waar je onze ervaren docenten ontmoet, verschillende lesvormen ervaart en in de mooie lounge geniet van een kopje thee en kunt snuffelen in onze yogashop!Je ontvangt na aanwezigheid een digitale gratis 5 lessen 'flavours' kaart* in je eigen account om zonder verplichting een hele maand ons gehele aanbod vrijblijvend te ervaren!

*5 flavours lessenkaart is alleen voor de unieke eerste bezoeker bij Yogaplace

Gedurende de Open inloop avond kun je kijken of deelnemen aan korte lessen van 30-45 minuten. Zorg dat je gemakkelijke kleding aan hebt waar goed in kan bewegen. Kom je ook kennismaken?

Programma

  • 18.30 - 19.00u - Meditatie, kriya’s (reinigingsoefeningen), pranayama (ademwerk) | docente & therapeute Manon
  • 19.00 -19.45u - Ashtanga Yoga (actieve vorm) voor beginners | docente Eveline
  • 19.45 -20.30u - Easy Flow Yoga (rustige flow) | docente Maureen
  • 20.30 -21.15u - Yin Yoga (passieve houdingen) | docente Tessa

De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, ook beginners!

Maak deze avond ook kans op twee maanden gratis yoga en doe mee aan een leuke win actie!

De avond zullen onze hosts je ontvangen en de docenten je voorzien van alle informatie over het lesaanbod, privé yoga sessies, coaching & therapie sessie mogelijkheden, retreats, opleidingen en veel meer!


Teacher :

Manon

Oprichtster van Yogaplace in 2006. ‘Onze locaties zijn een verlengstuk van mij. Alles komt er samen. Sinds mijn twintiger jaren ervaar ik yoga en de gehele levensstijl als thuiskomen in mijzelf.’ De vele reizen naar India, Thailand en nog vele andere landen hebben ervoor gezorgd dat haar ruime kennis en ervaring authentiek vanuit de oorsprong wordt overgedragen en gedeeld. Het fysieke lichaam als ingang om meer in balans te leven op mentaal en emotioneel vlak. Haar missie is dat iedereen zich welkom voelt en rust kan ervaren in een open en warme sfeer. Een plek waar je gezien wordt, voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien. Ashtanga Vinyasa Yoga Senior leraar (Primary & Intermediate series), Yoga therapeut, Pranayama en meditatie docent, Bewustzijnstrainer, Ontspannings- en ademtherapeut volgens van methode van Dixhoorn, Directeur Yogaplace Academy, Hoofddocent Docentenopleidingen en Specialisatie modules, Bedrijfsyoga en vitaliteitscreator / trainer, Yogalevensstijlcoach en Yoga Nidra expert.

Eveline

Ik zie het als mijn missie om de kracht van yoga door te geven. Dit doe ik vanuit liefde, openheid en compassie voor jouw proces. Zodat ook jouw innerlijke kracht in alle veiligheid mag opbloeien. Daarnaast zal ik ook altijd inzetten op Yoga als levensstijl. Deze yoga mindset is de spiegel die te zien is in het denken en doen in alledaagse handelingen. Daar waar je de yoga practice van de mat af meeneemt in je dagelijkse leven is waar je daadwerkelijk ''thuis'' komt in ieder moment.

Maureen

Yoga heeft voor mij een diepe verbinding gebracht tussen lichaam en geest. Yogaplace is een plek waar ik kennis heb mogen maken met yoga op de authentieke wijze. Na het afronden van de Ashtanga yoga opleiding voelde ik dat ik naast het zijn van student, enorme energie krijg van het lesgeven!

Tessa

Ik wil graag de universele liefde die ik voor yoga voel, delen met mijn medemens. Hoe past yoga in jouw leven? Let’s find out. Je bent van harte welkom in mijn yogalessen!


Dates:

DateTimeCityTeacher
1.24/03/202318:30 - 19:00Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardManon
2.24/03/202319:00 - 19:45Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardEveline
3.24/03/202319:45 - 20:30Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardMaureen
4.24/03/202320:30 - 21:15Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL SittardTessa

* All prices including VAT