Video library  Yin Yoga woensdag 20:00

Yin Yoga woensdag 20:00

Video
Sport
Yoga
Originally live streamed on
Wed, 02/06/21, 20:00 - 21:00 (60 min)
Level
All levels
Facility/Studio
Zandstra & van der Meer
Teacher
Fred
Available until
Unlimited availability
Login to watch video

Price

0.00 €Single ticket
41.50 € / month2 keer per week fitness

About the class

Yin Yoga legt de focus op het herstellen, mobieler en soepeler maken van je lichaam en het diepe bindweefsel (fascia, gewrichten, gewrichtsbanden en pezen). Anders dan bij de meeste vormen van yoga blijf je met Yin Yoga meerdere minuten in een houding. Klinkt saai? In tegendeel! Naast dat het een lekkere en ook best uitdagende ervaring is om een tijdje in deze intense stretches te blijven, kom je in een Yin sessie helemaal tot rust. Je brengt je aandacht naar binnen en je oefent op een meditatieve manier om steeds weer de stilte in jezelf op te zoeken.

Tijdens de Yin Yoga lessen gaan we op zoek naar je persoonlijke grenzen en activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaaam, waar jij fysiek of mentaal beperkingen, pijn of klachten hebt of voelt.

Yin yoga lessen zijn echt een cadeautje voor jezelf! Niet zweten, niet presteren, maar jezelf er volledig laten zijn zoals je bent.De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Maar ook mensen met blessures , mensen met een zittend beroep en sporters (denk hierbij aan ruiters, schaatsers e.d.) kunnen hier veel baat bij hebben.

About the trainer/teacher

Mijn drijfveer: Om les te kunnen geven vormt persoonlijke opgedane kennis en ervaring de grondslag voor het kunnen overbrengen van yoga. Zoals Harish Johari, een gerenommeerde yogaleraar zei: “Als je je iets eigen wilt maken, zorg dat je er leraar in wordt”. Kennis en ervaring moeten immers eerst worden opgedaan en eigen worden gemaakt, voordat ze kunnen worden overgebracht aan anderen. Wees overtuigd van je eigen kracht, van wat je kan en van wie je bent.