Yoga, meditatie, pilates lessen, mantra workshops, klankschalensessie's, ayurvedische ontgiftingsweken. Naast het aanbod van groepslessen, kunt u ook terecht voor individuele cocahing op het gebied van voeding, beweging of overige vragen om een vitaal en ontspannen in het leven te kunnen staan.

De lessen worden gegeven in rustige en sfeervolle studio's. Dat is in Perron-3 te Rosmalen, in beautycentrum te Nuland. Na de les drinken we thee.

Ben jij op zoek naar innerlijke balans, en flexibiliteit op fysiek en/of mentaal gebied of juist of zoek naar spier opbouwend om te investeren in een goede houding, beter evenwicht en stabiliteit. Voor groepslessen en individuele coaching.

show more

Contact

Reviews

4.8
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.6
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Al jaren superblij met de lessen van Adele

9 months ago

Gaat prima

9 months ago

Met veel plezier ga ik naar de Pilates lessen van Adele. Ze geeft duidelijke les met een goede opbouw. Adele is een zeer hartelijk persoon en vol begrip.

About the Team

Yogastudio Adele is opgericht door Adele van der Hagen. Adele geeft sinds 1998 yogalessen in Rosmalen.

Momenteel 6 dagen per week van maandagochtend tot en met zaterdagochtend zijn wij open. Hier kunt u elke dag terecht yoga, pilateslessen en zwangerschapspilates in de ochtenden en/of avonden. Alle lessen worden door Adele gegeven in Rosmalen en Nuland waardoor er veel persoonlijke aandacht is. In de lessen is veel dynamiek en afwisseling. Elke les heeft zijn eigen structuur en dezelfde soort opbouw en cooling down.

Er is persoonlijke aandacht voor houdingen en bewegingen of andere aandachtspunten. En individuele coaching voor persoonlijke vragen om een vitaal en ontspannen in het leven te kunnen staan.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Studio Adele?

6 dagen per week yoga en pilateslessen in ochtenden en/of avonden op verschillende locaties. Mogelijkheden om op andere dagen, lessen of locaties in te halen. Persoonlijke aandacht.

What should I know of the first visit?

Geef van te voren aan als je beperkingen, blessures of andere klachten hebt. Mocht een oefening niet goed voelen, dan krijg je een alternatieve of een eenvoudigere variatie.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Er zijn matjes, kussens en krukjes aanwezig. Neem zelf een handdoek mee om op je mat te leggen en eventueel een doek of dekentje om jezelf te beschermen tegen afkoeling tijdens de liggende eindontspanning.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Geef dit op tijd door via de site, mail of mobiel. Zodat je de les in kunt halen op een andere dag, tijd, les of locatie. Afhankelijk van welk soort abonnement je hebt en wat je nog open hebt staan is er ruimte om lessen in te halen.

What else should I know of?

Gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen of sportkleding. De yoga en pilateslessen zijn op blote voeten, of eventueel bij koude voeten, sokken met iets van grip eronder zodat je niet te snel wegschuift op de mat. Eventueel kun je bij pilatesles ook sportschoenen aandoen bij delen van de les.