Yoga Ruimte biedt ruimte voor wie jij bent. Door Yoga kun je jouw blokkades vinden en deze opheffen. Dit doe je door bewust met houdingen bezig te zijn en door bewust te ademen. Yoga Ruimte biedt diverse vormen en niveaus van Yoga aan. Binnen deze Yogastudio wordt naast Yoga voor volwassenen ook kinder- en tieneryoga gegeven. Ze doen dit in kleine groepen in een sfeervol ingerichte yoga studio, die is gevestigd in het Centrum voor natuurlijk bewegen in Someren. Yoga Ruimte werkt samen met andere disciplines op het gebied van gezondheidszorg. Zo kunnen de professionals in het centrum aan elkaar doorverwijzen. Daarnaast biedt Yoga Ruimte Therapeutische Thaise Yoga Massage aan voor ontspanning maar ook ter preventie en behandeling van blessures. Yoga Ruimte biedt lessen aan vanuit Pralaya principe. Deze vorm van Yoga is ontwikkeld door Robert Boustany. De basis van deze yoga is dat je op zoek gaat naar balans in je fysieke en energetische lichaam. Naast verschillende vormen van Yoga, biedt Yogaruimte Zwangerschapsyoga aan en Postnatale Yoga in het eerste jaar na de bevalling.

show more

Contact

Ratings

4.8
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Was goed

9 months ago

Mooie plek voor fijne yoga!

About the Team

Bericht van de eigenaresse: "Hallo ik ben Miranda van den Berg eigenaresse van Yoga Ruimte. Yoga is voor mij een ontdekkingstocht iedere dag opnieuw, waarin ik leer uit mijn hoofd naar mijn hart te gaan, goed voor mezelf te zorgen en me steeds vrijer te mogen voelen. Veel van de lessen geef ik zelf, ik ben creatief en actief maar kan me ook helemaal overgeven aan de ontspanning en ben daarin ook echt een gevoel mens. Gelukkig werken er nog meer mensen bij Yoga Ruimte. Zo geeft Jos van Splunder, Kinder Yoga aan een leuke groep jongens en meiden en begint zij in september 2020 met Tiener Yoga. Diana van de Kerkhof geeft op haar authentieke wijze Hatha Ontspanning Yoga en Janne Steenbrink vanuit haar mooie rustige energie Yin Yoga.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Ruimte?

Diverse vormen en niveaus van Yoga en Specialisaties rondom zwangerschap en Kinder/ Tiener Yoga in een sfeervolle professionele setting in het hart van Someren.

What should I know of the first visit?

Je komt binnen in een Centrum waar diverse disciplines vanuit gezondheidszorg werken. In het Centrum is een sfeervolle studio waar Yoga gegeven wordt.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Yoga Ruimte heeft in principe alle materiaal in de Studio aanwezig. Naar aanleiding van Corona maatregelen en Hygiene eisen wordt er wel gevraagd zoveel mogelijk eigen spullen mee te nemen. Mocht je gebruik willen maken van materiaal uit de studio dan wordt dit na ieder gebruik gereinigd.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je een les geboekt hebt, maar je weet langer dan 12 uur van te voren dat je niet kan komen kan je je zelf weer uitschrijven zodat iemand anders jouw plek kan boeken. Daarna kan je je gewoon voor een volgende les inschrijven. Na 12 uur wordt de les afgeschreven van je kaart.

What else should I know of?

Mocht je de eerste keer komen, kom dan ongeveer 10-15 minuten van te voren zodat je even kennis kan maken. Trek gemakkelijke kleding van te voren aan. Op dit moment mogen in het centrum kleedkamers en toiletten zo min mogelijk worden gebruikt. Houd hier rekening mee als je naar de les komt.