Je lichaam is je kompas en leren luisteren, voelen wat je lichaam je wilt vertellen, zorgt ervoor dat je een betere versie van jezelf gaat worden. Minder stress gerelateerde klachten, meer energie, lichter leven, keuzes maken die goed voor je zijn, stevig staan, zelfverzekerd, stralen, een sterk immuunsysteem, een Calme Mind, kortom een leven in BALANS. Doormiddel van het aanbieden van Live Stream Yoga, Pilates en Meditatie lessen is het Annemarie haar missie geworden om heel veel mensen Jong & Oud, met of zonder stress gerelateerde klachten te bereiken en te coachen naar een meer ontspannen lifestyle. In een FIT lichaam en met een CALME mind. Zelf is Annemarie ervaringsdeskundige en weet ze hoe stress je leven er niet leuker op maakt en je uiteindelijk ziek maakt. Door het beoefenen van yoga, pilates en dagelijks mediteren ga je weer voelen. Vanuit je hoofd in je lijf. De kracht zit hem net als bij het beoefenen van een sport of instrument in de herhaling. Het liefst elke dag en een leven lang. Stap voor stap zal Annemarie je begeleiden tijdens haar LIVE lessen, die gericht zijn op doen en zo min mogelijk DENKEN. Je hoeft de deur niet uit om de lessen te volgen. Dat bespaart je een hoop tijd en maakt de drempel alleen maar kleiner om het ook echt te doen! Vanuit je eigen veilige omgeving, op je eigen MAT voor je laptop, tablet of mobiel. Doe je ook mee?

Tot op de MAT!

show more

Contact

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
 • Room quality
 • Friendliness & service
 • Cleanliness
 • Price performance
 • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Onder professionele leiding van Annemarie zal je tijdens de LIVE Stream lessen vanuit je denken meer in verbinding met je gevoel komen en dat ontspant en BOOST onder andere je immuunsysteem. Dit geldt voor de Yoga en Meditatie in beweging lessen. De Pilates is meer een FIT workout waarbij je met je eigen lichaamsgewicht je hele lichaam en met name je CORE traint op een ritmisch tempo.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Pilates Point?

 • Goed lesaanbod
 • Laagdrempelig
 • Zeer ervaren teacher
 • Afwisselende lesgeef style
 • Practice staat voorop
 • Probeer het vandaag nog
 • Je zit nergens aan vast
 • Je kunt zelf kiezen of je op Instagram je scherm wilt delen met Annemarie, zodat zij je gerichte aanwijzingen kan geven tijdens de les. Voel je vrij om hier gebruik van te maken ja of nee.

What should I know of the first visit?

Zorg dat je uiterlijk 2 uur voor de les start aanmeldt via www.slowdownandbreathe.nl, Rooster klikken en de les aanklikken die je wilt volgen. Volg verder de stappen van aanmelden. Vraag 5-10 minuten voor de les start op instagram @yogapilatespoint je volg verzoek aan. Als je de stappen van aanmelden hebt gevolgd en de les online hebt betaald accepteert Annemarie je volg verzoek op Instagram en doe je mee!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

De lessen zijn uitsluitend Live Stream. Je gebruikt je eigen mat, kussentjes, handdoek, yogablokken. Alleen met een mat en jezelf kom je al heel ver. Zorg ook voor een goede internet verbinding je mobiel, tablet of laptop. Oortjes in je mobiel werkt heel fijn en helpt je te focussen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Het kan gebeuren dat je plotseling verhinderd bent en je hebt de les al geboekt en betaald. Geen probleem, laat het Annemarie weten via info@slowdownandbreathe.nl en geef een nieuwe leskeuze door. Annemarie verwerkt het.

What else should I know of?

Het is fijn om tijdens de les gemakkelijk zittende kleding aan te hebben, waarin je je vrij kunt bewegen. Lessen volgen met een volle maag is niet fijn en af te raden. Eet een klein beetje voor de les en drink voldoende gedurende de hele dag. Hou hier rekening mee en plan je maaltijden 1 a 2 uur voor de les start of na de les.