Yoga Meirink verhuist en krijgt een volledig nieuw jasje. In Almere Oosterwold ontstaat een prachtig centrum, volledig van hout en energie neutraal. Totdat het pand in september 2020 zijn deuren kan openen, worden een aantal lessen online aangeboden. Regelmatig vinden ook buitenlessen op de kavel in Oosterwold plaats. Vanaf september verzorgt Yoga Meirink ook yoga opleidingen en retreats. Op dit moment zijn er online lessen in Odaka Yoga, Yin Yoga en Meditatie. Tijdens buitenactiviteiten komen er Do-In, Kundalini, Vinyasa, Yoga Nidra of Aikido bij.

Odaka Yoga is een rustige, zeer bewuste flow van één houding naar de andere. Je komt meer in het moment en wordt op alle vlakken sterker en flexibeler. Yin Yoga is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Door langer in de houdingen te blijven leer je volledig te ontspannen, fysiek en mentaal. Meditatie kalmeert je gedachtestroom. Je keert meer naar binnen, wordt rustiger en mentaal sterker.

Do-In is een heerlijk speelse les waarbij je de energie in al jouw meridianen harmoniseert. Na deze les voel je je energiek en ontspannen. Kundalini werkt ook voornamelijk met de energie in je lichaam. Op alle vlakken word je sterker en flexibeler. Vinyasa is een krachtige flow van yogahouding naar yogahouding. Yoga Nidra wordt vertaald met yoga slaap. In deze les blijf je rustig liggen en laat je je door de stem van de docent meenemen op een ontspannende reis. Aikido is een krijgskunst en wordt vertaald met de weg van harmonie.

show more

Contact

Ratings

5
9 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Het is er heerlijk en aangenaam, in een nieuwe omgeving.

6 months ago

Helemaal blij met deze nieuwe yogastudio op fietsafstand in Almere Oosterwold! De studio is ruim en licht opgezet met veel hout en grote ramen van vloer tot plafond waardoor je tussendoor naar buiten kijkend contact kan maken met de natuur daar. Petra is een rustige vriendelijke docent die goed uitlegt hoe de bewegingen gaan waarbij niets moet en elke beweging die lukt goed genoeg is. de voor mij nieuwe vorm van yoga, Odaka, past helemaal bij mijn beleving van yoga. Mooi hoe alle bewegingen vloeiend in elkaar overgaan.

About the Team

Petra Meirink heeft Yoga Meirink enkele jaren geleden opgericht. Zij is een ervaren docente voor Odaka Yoga, Yogalates, Yin Yoga en Meditatie. Zij is geregistreerd bij Yoga Alliance en verzorgt wekelijkse lessen en opleidingen. In haar team begroet zij uitsluitend gecertificeerde docenten die een geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd. Aarjan Meirink is door de Judobond Nederland erkende Aikido leraar en ondersteunt Yoga Meirink zeker in het actuele proces van ontwikkeling tot Yoga Aikido Centrum met raad en daad.

Marise Bartels (Do-In en Yin Yoga) is gecertificeerde docente in deze vormen en Shiatsu therapeute. Beata Wiggen heeft meerdere yoga opleidingen gevolgd en verdiept zich op dit moment in Kundalini. Suzette Steenberg heeft opleidingen Ashtanga, Vinyasa, Pilates en Yin Yoga gevolgd. Linda Ravenstijn heeft opleidingen in Hatha Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra gevolgd.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Meirink?

Kom binnen bij Yoga Meirink en voel je direct op je gemak. Laat je meenemen op de prachtige reis die Yoga of Aikido heet.

Nog is het in Nederland uitsluitend bij Yoga Meirink mogelijk om Odaka Yoga lessen en opleidingen te volgen. Lees hier meer over op www.meirink.nl

What should I know of the first visit?

Online lessen zijn heerlijk thuis te volgen. Je kunt je eigen plekje mooi inrichten, als je wilt je eigen muziek draaien en heerlijk genieten.

Zolang wij alleen buiten les kunnen geven, zijn er geen kleedkamer of wc beschikbaar. Wij houden ons aan de door het RIVM aanbevolen "Corona-regels". 1. Heb je verkoudheidsverschijnselen of COVID-19? Blijf dan liever thuis. Zo hoeven wij je niet alsnog weg te sturen. 2. Vermijd het openbaar vervoer. 3. Groet elkaar met Namasté i.p.v. handen schudden: Plaats je handen voor je borst, met de handpalmen tegen elkaar en groet door een lichte buiging. 4. Ontsmet je handen voor de les begint. Neem je eigen ontsmettingsmiddel mee of gebruik de gel die door Yoga Meirink klaar wordt gezet. 5. We houden afstand van elkaar, minimaal 1,5 m. Er liggen isolatiematjes op de grond verdeeld, met de nodige onderlinge afstand. Deze matjes worden voor begin van de les ontsmet. Leg je eigen matje en doekje bovenop. 6. Breng je eigen mat en andere benodigdheden mee. Heb je geen eigen matje? Meld dat dan in een mail naar yoga@meirink.nl. 7. Er is geen kleedruimte en ook geen wc beschikbaar. Houd daar rekening mee en gebruik jouw toilet thuis voordat je naar de les komt. 8. Heb je hooikoorts? Of doet de zon je weleens niesen? Meld dat van tevoren om verontrusting te voorkomen. En nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes die je graag zelf weer mee naar huis neemt. 9. En hands-on adjustments zullen in deze periode niet geboden worden. Dat betekent dat er alleen verbaal wordt gecorrigeerd.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Op dit moment breng je het liefst je eigen dingen mee, zoals een mat, een doek voor op de mat, een (meditatie-) kussen en eventueel een deken. De deken heb je sowieso bij de Yoga Nidra nodig. Maar ook in de andere lessen kan het fijn zijn om het voor jezelf aan het einde van de les wat warmer te kunnen maken.

Als je de nodige dingen niet hebt, mail dan naar yoga@meirink.nl. Dan zorgen wij voor ontsmette extra materialen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt in eversports de les annuleren. Ben je daarmee op tijd, dan krijg je eventueel betaalde bedragen gerestitueerd.