Yoga bij het Park Utrecht is een oase van rust en ligt in Utrecht Noord Oost tegenover het bruisende griftpark. Het is een dynamische en inspireerde plek waar je kunt ontspannen en even ontsnappen aan de waan van de dag. Het is een plek waar je thuiskomt bij jezelf.

Persoonlijke aandacht en verbinding spelen een belangrijke rol tijdens de lessen en workshops. Het team biedt onder meer Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Zwangerschapsyoga.

Yoga bij het Park heeft een ruime sfeervolle yogazaal met openslaande deuren naar een rustige stadstuin.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Yoga bij het Park to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.9
95 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Francis K

6 months ago

Elke week ga ik met veel plezier naar de yin yoga les. Fijne sfeer en Dolores is een goede docent.

6 months ago

Fijne yoga op een sfeervolle plek

Questions and Answers

Why should I visit Yoga bij het Park?

Yoga gaat om jou en wat jij nodig hebt

Yoga bij het Park Utrecht is de inspirerende yogastudio van Dolores Bodenstaff. De yogastudio is een oase van rust in het hartje van Utrecht Noordoost, tegenover het Griftpark. De perfecte plek om kennis te maken met yoga in een ontspannen, rustige en veilige sfeer.

De kracht van Yoga bij het Park Utrecht is de persoonlijke aandacht. De lessen worden gegeven in kleine groepen door ervaren en gediplomeerde docenten met een passie voor yoga. Die passie willen ze graag met je delen!

What should I know of the first visit?

Kom voor je eerste yogales ongeveer 10 minuten eerder naar de les. Zo kunnen we rustig kennismaken en kan ik je wegwijs maken in de studio. Er is gelegenheid om eventuele blessures of andere dingen met mij te bespreken en ik kan kort uitleg geven over de les opbouw. Zo’n eerste les kan best spannend zijn.

Trek voor een yogales bij voorkeur makkelijk zittende kleding aan. Voor de Yin Yoga is het aan te raden om wat laagjes over elkaar aan te trekken. Voor de eind ontspanning het neem je een lekker vest en warme sokken mee.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je mag je eigen yogamat meenemen. Heb je die niet? Geen probleem dan kun je er ééntje lenen van de studio. Wanneer je besluit om door te gaan met de yoga, dan kun je in de yogashop een matje aanschaffen. Water drinken tijdens de les is in principe niet nodig. Maar voel je vrij om je eigen flesje mee te nemen. Zorg ervoor dat het een afsluitbare fles is. Laat waardevolle spullen zoals telefoon, portemonnee en sieraden zoveel mogelijk thuis.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat je niet bij een les kunt zijn. Je bent ziek, hebt een afspraak of staat in de file. Geen probleem. Via de Eversports app kun je je les tot 3 uur voor aanvang annuleren. Let op: Wanneer je je niet afmeldt, komt de les voor eigen rekening!

What else should I know of?

Het lichaam kan na de yogales verschillende reacties geven. Je kunt je energiek en ontspannen voelen. Het is ook mogelijk dat je je juist moe voelt en hoofdpijn of andere klachten ervaart. Yoga stimuleert de processen in het lichaam zoals bijvoorbeeld het afvoeren van afvalstoffen. Drink voldoende gedurende de gehele dag en ook zeker na de yogales. Je kunt ook een emotionele reactie krijgen. Praat daarover met je docent voor advies en begeleiding. Blijdschap, verdriet, boosheid. Observeer je emoties en blijf ademen.