Welkom bij Wendy's zwangerschapsyoga!

Mijn naam is Wendy en ik word jouw yogadocente.

Ik wil graag, met behulp van yoga, bewustzijn creëren van jouw veranderende lichaam. Yoga geeft je:

Kracht

Om jouw veranderende lichaam te dragen, heb je voldoende stabiliteit nodig. Stabiliteit kun je creëren door krachtige oefeningen uit te voeren om jouw spierkracht zo optimaal mogelijk te houden.

Ontspanning en ademhaling

Ik ondersteun je door middel van ontspannings- en ademtechnieken. Hierdoor leer je hoe je jezelf bewust kan zijn van je buikademhaling en de kracht op je bekkenbodemspieren. Zo kun je jouw lichaam goed leren ontspannen en optimaal genieten van deze bijzondere tijd.

Fysieke klachten

Fysieke klachten willen we toch allemaal niet? Een combinatie van oefeningen kunnen deze minimaliseren. Yoga zorgt ervoor dat jij jezelf lekker in je lichaam voelt tijdens de zwangerschap en dat jij jezelf goed voor kan bereiden op de bevalling.

show more

Contact

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Cynthia Kerklaan

About the Team

Hi allemaal,

Mijn naam is Wendy. Ik ben manueel therapeut en vanaf januari 2021 gestart met het geven van yoga voor Wendy's zwangerschapsyoga.

Sinds het volgen van de specialisatie 'het bekken' binnen de master manuele therapie werd mijn aandacht getrokken naar de zwangerschap. Ik leerde dat ontspanning en aanspanning, als twee tegenpolen van elkaar, prachtig samen kunnen werken om het lichaam tijdens de zwangerschap in balans te brengen.

Yoga is naar mijn mening de perfecte manier om je lichaam te leren kennen, zodat je erachter kan komen waar je sterktes en zwaktes liggen. Ik vind het in beweging blijven tijdens de zwangerschap heel waardevol en ik zou dit graag met jullie willen delen in mijn lessen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Wendy's zwangerschapsyoga?

Ontspannen met een glimlach is wat centraal staat bij Wendy's zwangerschapsyoga. Yoga zorgt voor balans en ontspanning in je veranderende lichaam. Ontspanning- en ademhalingsoefeningen zorgen voor een ontspannen gevoel. De kracht- en mobiliteitsoefeningen zorgen ervoor dat jij je krachtig voelt en je veranderende lichaam kunt dragen.

Na de 60 minuten durende les hebben we tijd om met elkaar af te sluiten. Hierbij kunnen we verhalen en ervaringen delen onder het genot van een kopje thee.

Door mijn achtergrond als manueel therapeut kan ik jou ondersteuning bieden bij het juist uitvoeren van de oefeningen, het uitleggen van de werking van jouw zwangere lichaam en tips geven hoe om te gaan met de zwangerschapskwaaltjes.

What should I know of the first visit?

In de eerste les kun je gebruik maken van een proefles, zodat je kunt ervaren of yoga bij jou past.

Je kunt binnenkomen door de schuifdeuren van het gebouw 'Actief & Gezond Westland'. Je mag gebruik maken van de kleedkamer en lockers die beneden zijn. Daarna mag je de trap naar boven nemen en linksaf slaan en plaatsnemen aan de tafel.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Nee hoor, alle materialen zijn aanwezig op de locatie. Je kunt een flesje water meenemen om tussen de oefeningen door te drinken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt de boeking 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Lukt het je last minute niet om erbij te zijn, stuur mij even een berichtje. Dan komen we daar samen wel uit.