Trial offers from

€0.00

Divider Icon

Prices from

€10.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Welkom bij Wendy's zwangerschapsyoga! Mijn naam is Wendy en ik word jouw yogadocente. Ik wil graag, met behulp van yoga, bewustzijn creëren van jouw veranderende lichaam. Yoga geeft je: Kracht Om jouw veranderende lichaam te dragen, heb je voldoende stabiliteit nodig. Stabiliteit kun je creëren door krachtige oefeningen uit te voeren om jouw spierkracht zo optimaal mogelijk te houden. Ontspanning en ademhaling Ik ondersteun je door middel van ontspannings- en ademtechnieken. Hierdoor leer je hoe je jezelf bewust kan zijn van je buikademhaling en de kracht op je bekkenbodemspieren. Zo kun je jouw lichaam goed leren ontspannen en optimaal genieten van deze bijzondere tijd. Fysieke klachten Fysieke klachten willen we toch allemaal niet? Een combinatie van oefeningen kunnen deze minimaliseren. Yoga zorgt ervoor dat jij jezelf lekker in je lichaam voelt tijdens de zwangerschap en dat jij jezelf goed voor kan bereiden op de bevalling.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Veilingweg 16A , 2678 LN De Lier

Reviews

rating

5.0

6 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Shannon

a month ago

Shannon van Wanrooij


User headshot

sabine

10 months ago

Wat een aanrader om mee te doen! Zoveel sterker m’n bevalling in gegaan en ook een groot compliment gekregen dat ik de weeën goed kon weg puffen, iets wat bij de eerste bevalling een stuk moeizamer ging. Een fijne mix van kracht oefeningen, ademhalingsoefeningen, en naar je veranderende lichaam leren luisteren.


User headshot

Grace

10 months ago

Fijne begeleiding van goede oefeningen. Praatje erna over inhoudelijk onderwerp, met een kop thee, is nuttig en ontspannen.


User headshot

Michelle

a year ago

Michelle


Further helpful information

About the Team

Hi allemaal, Mijn naam is Wendy. Ik ben manueel therapeut en vanaf januari 2021 gestart met het geven van yoga voor Wendy's zwangerschapsyoga. Sinds het volgen van de specialisatie 'het bekken' binnen de master manuele therapie werd mijn aandacht getrokken naar de zwangerschap. Ik leerde dat ontspanning en aanspanning, als twee tegenpolen van elkaar, prachtig samen kunnen werken om het lichaam tijdens de zwangerschap in balans te brengen. Yoga is naar mijn mening de perfecte manier om je lichaam te leren kennen, zodat je erachter kan komen waar je sterktes en zwaktes liggen. Ik vind het in beweging blijven tijdens de zwangerschap heel waardevol en ik zou dit graag met jullie willen delen in mijn lessen.

Frequently Asked Questions

Ontspannen met een glimlach is wat centraal staat bij Wendy's zwangerschapsyoga. Yoga zorgt voor balans en ontspanning in je veranderende lichaam. Ontspanning- en ademhalingsoefeningen zorgen voor een ontspannen gevoel. De kracht- en mobiliteitsoefeningen zorgen ervoor dat jij je krachtig voelt en je veranderende lichaam kunt dragen. Na de 60 minuten durende les hebben we tijd om met elkaar af te sluiten. Hierbij kunnen we verhalen en ervaringen delen onder het genot van een kopje thee. Door mijn achtergrond als manueel therapeut kan ik jou ondersteuning bieden bij het juist uitvoeren van de oefeningen, het uitleggen van de werking van jouw zwangere lichaam en tips geven hoe om te gaan met de zwangerschapskwaaltjes.
Nee hoor, alle materialen zijn aanwezig op de locatie. Je kunt een flesje water meenemen om tussen de oefeningen door te drinken.
In de eerste les kun je gebruik maken van een proefles, zodat je kunt ervaren of yoga bij jou past. Je kunt binnenkomen door de schuifdeuren van het gebouw 'Actief & Gezond Westland'. Je mag gebruik maken van de kleedkamer en lockers die beneden zijn. Daarna mag je de trap naar boven nemen en linksaf slaan en plaatsnemen aan de tafel.
Je kunt de boeking 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Lukt het je last minute niet om erbij te zijn, stuur mij even een berichtje. Dan komen we daar samen wel uit.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here