Warande Power verzorgt outdoor workouts voor een specifieke groep vrouwen: 50+ Powervrouwen. We gaan aan de slag met het opbouwen van conditie, kracht en een betere lichaamshouding, op je eigen niveau. Daarnaast hebben we het iedere les heel gezellig met de vrouwen onder elkaar EN ben je lekker in de buitenlucht. En dat allemaal in ons mooie Warande park!

Sinds kort organiseert Warande Power ook natuurwandelingen waarbij je rustig wandelend aan de slag gaat met mindfulness, bewustzijn en je ademhaling. We zijn dan lekker buiten in het bos en gaan bijvoorbeeld oefeningen doen om te aarden, je hoofd leeg te maken, beter te ademen en beter in connectie met jezelf te zijn.

show more

Contact

Ratings

5
8 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Zojuist de mindfullnesswandeling gedaan. Heerlijk. Margot praat ons door de oefeningen en de wandeling heen. Het werk ontspannend en is heerlijk om te doen. Volgende keer wéér !

4 months ago

Margot biedt een ruime variatie aan in oefeningen. Weet te stimuleren en te motiveren en gaat enthousiast aan de slag. Daarnaast is het een mooie mix van persoonlijke benadering, hard werken en veel plezier en daarbij heerlijk in de buitenlucht. Voor mij een ideale mix: