About us

Vrouw-Vitaal is een uniek leefstijlcentrum voor vrouwen gehuisvest in een prachtig kerkje in Beverwijk. Je kunt hier terecht voor Yoga en Pilates, maar ook voor groepssportlessen zoals Kettlebell-Trainingen op muziek en Bodyshape. Zowel de lessen in de sfeervolle kerkzaal als de gemoedelijke sfeer zijn uniek te noemen in de regio. Jouw gezondheid staat op nummer 1 en de lessen zijn daarom ook van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht vinden ze heel belangrijk en daarom zijn er maximaal 17 vrouwen per les. Alle lesmaterialen zijn aanwezig, dus je hoeft niets zelf mee te nemen of aan te schaffen. Ze zijn niet zomaar een sportschool of yogastudio, kom een keer langs en doe mee dan kun je het zelf ervaren!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Koningstraat 119 , 1941 BC Beverwijk

Reviews

rating

4.9

7 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Angela

a year ago

fijne sportschool voor vrouwen.


User headshot

petra

2 years ago

gezellige en unieke locatie.


User headshot

Denise

2 years ago

Sehr toll


User headshot

Marit

3 years ago

Een fijne plek met de juiste sfeer en begeleiding voor sport en ontspanning.


Further helpful information

About the Team

Manouschka Sap-Faber is in maart 2011 Vrouw-Vitaal begonnen als gewichtsconsulent om zo vrouwen te helpen gezonder, slanker en vitaler te worden. In november 2012, nadat zij haar Kettlebell-instructor certificaat had behaald in Londen, startte zij met Kettlebell-Trainingen. Deze lessen worden gegeven in een groep en op de maat van de muziek. Al snel kwam daar de Bodyshape les bij en niet veel later ook Yoga en Pilates. Het team van docenten is zeer bekwaam en Eva, Judy, Erieke en Jola hebben persoonlijke aandacht voor de leden hoog in het vaandel staan. De leden begeleiden naar een vitaler, gezonder en energieker leven dat is waar wij voor staan. Bij Vrouw-Vitaal voel je je welkom, gezien, gehoord, veilig, op je gemak en mag je gewoon jezelf zijn. Kom het zelf ervaren!

Frequently Asked Questions

Bij Vrouw-Vitaal kun je terecht voor een gezond lichaam EN een gezonde geest op een unieke locatie in een prachtig kerkje. Of je nu slanker, vitaler, soepeler, strakker, sterker, relaxter of juist energieker wilt worden, bij Vrouw-Vitaal kan het allemaal!
Als je de eerste keer komt om een proefles mee te doen is het fijn als je 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo heeft de docente genoeg tijd voor je om uit te leggen hoe de les verloopt en om te vragen of er eventuele blessures zijn of andere dingen waar ze tijdens de les rekening mee kan houden.
Bij Vrouw-Vitaal zijn alle materialen aanwezig die je nodig hebt tijdens jouw les. Neem wel een flesje water mee, een handdoek voor de grondoefeningen en eventueel een jasje of vestje zodat je het niet koud krijgt. Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen.
Wanneer je een les geboekt hebt en toch niet kan komen kun je tot vier uur van tevoren je les annuleren. Doe dit wel op tijd zodat de docent weet wie er in de les aanwezig zijn.
Behalve sportlessen, Yoga en Pilates kun je bij Vrouw-Vitaal ook terecht voor hypnotherapie. Omdat ze gespecialiseerd zijn in vitaliteit zijn er stoppen met roken hypnose sessie en het hypnotische maagband programma van een half jaar.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here