Vrouw-Vitaal is een uniek leefstijlcentrum voor vrouwen gehuisvest in een prachtig kerkje in Beverwijk. Je kunt hier terecht voor Yoga en Pilates, maar ook voor groepssportlessen zoals Kettlebell-Trainingen op muziek en Bodyshape. Zowel de lessen in de sfeervolle kerkzaal als de gemoedelijke sfeer zijn uniek te noemen in de regio. Jouw gezondheid staat op nummer 1 en de lessen zijn daarom ook van hoge kwaliteit. Persoonlijke aandacht vinden ze heel belangrijk en daarom zijn er maximaal 17 vrouwen per les. Alle lesmaterialen zijn aanwezig, dus je hoeft niets zelf mee te nemen of aan te schaffen. Ze zijn niet zomaar een sportschool of yogastudio, kom een keer langs en doe mee dan kun je het zelf ervaren!

show more

Contact

Ratings

4.9
32 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

fijne sportschool voor vrouwen.

a year ago

gezellige en unieke locatie.

a year ago

Sehr toll

About the Team

Manouschka Sap-Faber is in maart 2011 Vrouw-Vitaal begonnen als gewichtsconsulent om zo vrouwen te helpen gezonder, slanker en vitaler te worden. In november 2012, nadat zij haar Kettlebell-instructor certificaat had behaald in Londen, startte zij met Kettlebell-Trainingen. Deze lessen worden gegeven in een groep en op de maat van de muziek. Al snel kwam daar de Bodyshape les bij en niet veel later ook Yoga en Pilates. Het team van docenten is zeer bekwaam en Eva, Judy, Karin, Erieke en Jola hebben persoonlijke aandacht voor de leden hoog in het vaandel staan. De leden begeleiden naar een vitaler, gezonder en energieker leven dat is waar wij voor staan. Bij Vrouw-Vitaal voel je je welkom, gezien, gehoord, veilig, op je gemak en mag je gewoon jezelf zijn. Kom het zelf ervaren!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Vrouw-Vitaal?

Bij Vrouw-Vitaal kun je terecht voor een gezond lichaam EN een gezonde geest op een unieke locatie in een prachtig kerkje. Of je nu slanker, vitaler, soepeler, strakker, sterker, relaxter of juist energieker wilt worden, bij Vrouw-Vitaal kan het allemaal!

What should I know of the first visit?

Als je de eerste keer komt om een proefles mee te doen is het fijn als je 10 minuten voor de les aanwezig bent. Zo heeft de docente genoeg tijd voor je om uit te leggen hoe de les verloopt en om te vragen of er eventuele blessures zijn of andere dingen waar ze tijdens de les rekening mee kan houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij Vrouw-Vitaal zijn alle materialen aanwezig die je nodig hebt tijdens jouw les. Neem wel een flesje water mee, een handdoek voor de grondoefeningen en eventueel een jasje of vestje zodat je het niet koud krijgt. Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je een les geboekt hebt en toch niet kan komen kun je tot vier uur van tevoren je les annuleren. Doe dit wel op tijd zodat de docent weet wie er in de les aanwezig zijn.

What else should I know of?

Behalve sportlessen, Yoga en Pilates kun je bij Vrouw-Vitaal ook terecht voor hypnotherapie. Omdat ze gespecialiseerd zijn in vitaliteit zijn er stoppen met roken hypnose sessie en het hypnotische maagband programma van een half jaar.