VitaalOveral is de leukste outdoor sportclub van de gemeente Dronten. De outdoor lessen worden gegeven in het Noaberpark en Dorpsbos van Biddinghuizen en ook in het Wisentbos in Dronten. In de winter gaan ze met de yogalessen naar binnen in de mooie ruimte in het centrum van Biddinghuizen en Dronten.

VitaalOveral biedt beweegprogramma's voor iedereen. Ben je geïnteresseerd in yoga, dan hebben ze voor jou; Yoga voor kinderen en zwangeren. Yin-, yang-, en Nidra- yoga. Wil je lekker moe worden en trainen in een groep, doe mee met bootcamp. Liever wat langzamer maar wel lekker buiten? Dan is Slow Sports echt wat voor jou. Ook voor de zwangere dames en new-born moeders hebben ze verschillende in- en outdoor beweegvormen. Lekker bewegen in een groep gelijkgestemden. Sporten is bij hen ook een sociale aangelegenheid en fun in minstens zo belangrijk!

Kom snel eens meedoen!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact VitaalOveral to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.9
90 ratings, 18 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

komt hier tot rust en inzichten

3 months ago

Nog steeds heel blij met VitaalOveral!! Persoonlijke aandacht, zelfs in groepslessen. Altijd vrolijke en positieve trainers die kunnen motiveren en je stimuleren met veel plezier te sporten. Bij VitaalOveral kan iedereen sporten op zijn eigen niveau; jong, oud, man, vrouw, topfit of geblesseerd. Ik ga hierdoor nog steeds sporten met heel veel plezier en dat maakt dat ik blijf komen!

4 months ago

Super

About the Team

Natalie heeft in 2016 VitaalOveral opgericht om bewegen toegankelijk te maken voor iedereen. Onder het motto 'Sport, leefstijl en fun' worden de lessen gegeven op een professionele manier maar zeker met een fleugje humor. Sporten in een groep is niet voor iedereen vanzelfsprekend en vaak is de drempel om de sportschool in te stappen hoog. VitaalOveral biedt op een laagdrempelige manier de lessen aan. De lessen zijn voor 80% buiten. Buiten gebeurt het! Je haalt frisse lucht binnen, vangt wat vitamine d, stimuleert je bruine vet ;-) Buiten bewegen zet al je zintuigen op scherp.

Inmiddels zijn ook Sera, Jan, Dennis en Gaby een onderdeel geworden van VitaalOveral. Zij verzorgen de spinning, yoga en bootcamp lessen op verschillende locaties. Zij kennen ook alle deelnemers bij naam en weten wat ze bezig houdt. Zo ben je bij hen nooit een nummertje maar een persoon die erbij hoort.

show more

Questions and Answers

Why should I visit VitaalOveral?

Het programma is voor het grootste gedeelte buiten. Buiten bewegen is gezond voor lichaam en geest. De programma's zijn toegankelijk voor iedereen. Bij hen hoor je er altijd bij.

What should I know of the first visit?

Kom je voor het eerst meedoen? Kleed jezelf in laagjes. Zo word je nooit te warm of te koud. Neem wat te drinken mee en stel jezelf voor aan de groep. Ze willen graag weten met wie ze sporten!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle materialen verzorgen ze. Wil je een eigen matje gebruiken, dat mag natuurlijk ook. Neem zelf wat te drinken mee en kleed jezelf in laagjes. Dan krijg je het nooit koud.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je niet kan komen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Ze vinden het fijn als jij je ruim van tevoren afmeldt. Zo geef je andere mensen de gelegenheid om te komen sporten.

What else should I know of?

VitaalOveral is een club waar ze onderling respect belangrijk vinden. Niet alles hoeft een wedstrijd te zijn. Wees respectvol naar je medesporters, zo blijven ze de leukste club van Biddinghuizen.