Bij VEM Vitaal word je begeleid tijdens een personal training naar de beste versie van jezelf, voel je snel fit, gezond en gelukkig. Onder begeleiding van een personal trainer, voeding- en leefstijlcoach. Altijd op afspraak wanneer het jou uitkomt, gratis parkeren en gemakkelijk te combineren met je drukke leven. Een EMS Bodytec training; 20 min. per week de intensiteit van 3 uur sportschool! Een total body weerstandstraining zonder gewichten - gemakkelijke manier van trainen - lage of geen druk op pezen en gewrichten - volledige privacy zonder te worden gestoord.

show more

Contact

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Zeer goed, persoonlijke aandacht, goede sfeer, aanrader!!

About the Team

"Ik ben Marjolein Koenen, ik heb 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een fit en gezond leven. Als Vitaalcoach ben ik breed opgeleid waardoor ik je kan begeleiden in het verbeteren van de 3 belangrijkste pijlers, voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Mijn motto is Fit, Gezond en Gelukkig! Bij VEM Vitaal leren wij jou stap voor stap dat je nooit meer hoef te diëten, dat dagelijkse beweging goed te combineren is met een druk leven en je beter inzicht hebt in jouw valkuilen. Je krijgt van ons de tools om hiermee om te gaan. Wij geven je advies op maat! "

show more

Questions and Answers

Why should I visit VEM Vitaal?

Een efficiënte personal training van 20 min. 1x per week met de intensiteit van 3 uur sportschool! Volledige privacy, je wordt niet gestoord. Er worden voeding- en leefstijlcoaching aangeboden - nooit meer diëten, eens en voor altijd slank en fit!

What should I know of the first visit?

Zorg voor een training dat je max. 30 minuten van te voren 0,5 liter water drinkt en nooit op een nuchtere maag komt trainen. Ben je nieuw? Een intakegesprek incl. een introductietraining duurt ca. 60 minuten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

VEM Vitaal verhuurt en verkoopt de verplichte onderkleding. Verder hoeft u niks mee te nemen. Zorg ervoor dat u 10 minuten van te voren aanwezig bent zodat u zich kan omkleden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht u helaas niet kunnen komen dan mag u zich 48 uur van te voren afmelden dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Korter dan 48 uur worden de kosten doorberekend.

What else should I know of?

U wordt altijd begeleid door een gediplomeerde personal coach die samen met u het beste uit uzelf haalt. Altijd op afspraak, en wanneer het u uitkomt.