Vecht Je Fit is begonnen in 2017 in een klein zaaltje met zelfverdediging voor kids en is in drie jaar uitgegroeid naar een gezellig sportclub waar we kinderen en volwassenen helpen zichzelf te leren verdedigen, fitter en sterker te worden en vooral ook veel plezier te hebben!

show more

Contact

Ratings

4.9
83 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Top

6 months ago

moniek

9 months ago

Heerlijk getraind!

About the Team

Het team van Vecht Je Fit bestaat uit een aantal gepassioneerde sporters die met liefde en inzet les geven aan iedereen die dat wil.

Wij bieden:

Fit boksen: In tweetallen op een je eigen tempo sparren en recreatief kickboksen met bokshandschoenen en scheenbeschermers onder leiding van een instructeur.

Bokszak training: In een opbouwend tempo los gaan op een bokszak en leren boksen, slaan en schoppen. De ultieme manier om je lichaam te trainen en conditie op te bouwen bet behulp van een instructeur.

Krav Maga: Een Israëlische verdedigingssport. Uitermate geschikt voor conditie maar vooral ook voor zelfvertrouwen en verdediging. Leer weg komen uit dreigende situaties. Heel geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar tieners en volwassenen. Wordt je kind gepest of is hij/zij onzeker? Dit gaat helpen!

show more

Questions and Answers

What should I know of the first visit?

Schoenen uit voor je de zaal in loopt.

In Heerenveen trainen we op zaalschoenen (die doe je pas aan zodra je in het pand bent (en niet thuis al en in de auto).

In Akkrum trainen we op blote voeten (of op worstelschoenen).

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Voor de eerste proeflessen kun je materiaal lenen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Even appen!