De plek voor iedere aanstaande mama die de positieve effecten van yoga, ontspanning en voorbereiding wil ervaren en toepassen. Zwangerschapsyoga stimuleert en ondersteunt je om dit proces op een positieve manier bewust mee te maken en om je goed voor te bereiden op de bevalling en de geboorte van je kindje. Gun jezelf de ruimte om wekelijks te genieten van deze momenten. Hierdoor zal je nog meer rust ervaren in je zwangerschap en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan.

show more

Contact

Ratings

4.8
45 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Tijdens alle drie mijn zwangerschappen de lessen gevolgd bij Vansi. De oefeningen zijn heel prettig en in je drukke bestaan even bewust stil te staan bij het nieuwe leven in je buik. De ademhalingsoefeningen ondersteunde mij heel goed tijdens de bevallingen. Een echte aanrader!

7 months ago

Really good experience

9 months ago

I learned many good exercises for pregnancy, breathing techniques and poses for labor. Vannesa is very friendly and has a lot of knowledge about pregnancy and baby delivery. She is very open to answer all your questions.

About the Team

Vansi yoga is opgericht door Vanessa Koerts en zij geeft met veel plezier al jaren les, ondersteuning en begeleiding aan zwangeren en mama’s. Zij heeft zelf 2 dochters en mede door haar zwangerschappen en de geboorte van haar dochters voelde zij zich enorm aangetrokken tot de zwangere vrouw en het bijzondere proces van de zwangerschap en de bevalling. Zo is zij zich verder gaan ontwikkelen en specialiseren in zwangerschapsyoga, workshops, cursussen en retreats rondom moeder en kind. Mijn wens is dat iedere vrouw dit proces vanuit eigen kracht, ruimte en rust mag ervaren en hier later met een fijn gevoel aan terug kan denken.

Vanessa is begonnen met les geven in Wassenaar en al vrij snel bereide zich dat uit naar Den Haag. Inmiddels werken we vanuit meerdere locaties met meerdere professionele, ervaren en bevlogen docentes. Zo creëren zij samen een platform waar (aanstaande) moeders zich welkom en ondersteund kunnen voelen, door middel van goed verzorgde lessen die met kennis en ervaring worden uitgedragen. Onze lessen zijn unieke door een combinatie van Zwangerschapsyoga, Birthlight methode, Mindfulness en Spinning Babies technieken. Je krijgt de voordelen van deze prachtige en bekende methodes in een hele fijne, ontspannen sfeer.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Vansi?

Vansi yoga heet je welkom om in deze periode aandacht te geven aan jezelf, je kindje en je goed voor te bereiden op je bevalling. Vansi is gespecialiseerd in het geven van een complete begeleiding en ondersteuning voor, tijdens en na je bevalling.

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor het eerst komt voel je welkom! Let erop dat je de juiste locatie, dag en tijd checkt voor je les. De deur is altijd 15 minuten voor aanvang van de les open, kom dus gerust ietsjes eerder zodat je even de tijd hebt. Mocht je onverwachts iets te laat zijn, klop dan even op het raam want bij sommige locaties staat de deurbel uit.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Zorg dat je loszittende kleding aan hebt, zelf een mat en een handdoek/badlaken en een flesje water meeneemt. Mocht je nog andere spullen nodig hebben tijdens de les, neem deze dan ook zelf mee. Tijdens de corona maatregels is het belangrijk dat je je eigen spullen gebruikt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht je toch niet kunnen komen, dan is het fijn als je hoe dan ook even laat weten dat je niet komt, zodat zij ervan op de hoogte zijn. Dit kan per mail, whats app of sms via: info@vansi.eu of 06-43557504, bedankt!

What else should I know of?

Wanneer er klachten zijn of lichamelijke beperkingen laat het de docent voorafgaand aan de les even weten. Vansi kijkt er naar uit je te ontvangen en wenst je hele fijne en plezierige lessen/workshops.