Vansi biedt de plek voor aanstaande mama’s die de positieve effecten van zwangerschapsyoga willen ervaren en toepassen. Vansi stimuleert en ondersteunt je om dit proces op een positieve manier bewust mee te maken en om je voor te bereiden op de bevalling en de geboorte van je kindje. Hierdoor zal je nog meer genieten van je zwangerschap en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan. De verbinding en het bewust kunnen ontspannen samen met je kindje tijdens en na de bevalling hebben in het bijzonder de aandacht.

show more

Contact

Reviews

4.7
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
16 days ago

I learned many good exercises for pregnancy, breathing techniques and poses for labor. Vannesa is very friendly and has a lot of knowledge about pregnancy and baby delivery. She is very open to answer all your questions.

a month ago

Prima

a month ago

Hele fijne sfeer

About the Team

Vansi yoga is opgericht door Vanessa Koerts en zij geeft met veel plezier al jaren les, ondersteuning en begeleiding aan zwangeren en mama’s. Zij heeft zelf 2 dochters en mede door haar zwangerschappen is zij zich verder gaan ontwikkelen en specialiseren in zwangerschapsyoga, workshops, cursussen en retreats rondom moeder en kind.

Vanessa is begonnen met les geven op één locatie in Wassenaar en al snel volgde een tweede in Den Haag. Inmiddels werken we vanuit meerdere locaties met meerdere professionele, ervaren en bevlogen docentes. Zo creëren zij samen een platform waar (aanstaande) moeders zich welkom en ondersteund kunnen voelen, door middel van (privé) lessen, workshop, cursussen, coaching en retreats.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Vansi?

Vansi yoga geeft bewustwording, waardoor je gaat vertrouwen, door vertrouwen kun je loslaten. Als je los kunt laten kan je lichaam zijn werk doen tijdens de bevalling en kan je kindje worden geboren.

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor het eerst komt voel je welkom! Let erop dat je de juiste locatie, dag en tijd checkt voor je les. De deur is altijd 15 minuten voor aanvang van de les open, kom dus gerust ietsjes eerder zodat je even de tijd hebt. Mocht je onverwachts iets te laat zijn, klop dan even op het raam want bij sommige locaties staat de deurbel uit.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Zorg dat je loszittende kleding aan hebt en een handdoek of badlaken meeneemt. Matten, kussens en dekens zijn aanwezig. Mocht je willen kun je een flesje water meenemen, na de les krijg je een kopje thee.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht je toch niet kunnen komen, dan is het fijn als je hoe dan ook even laat weten dat je niet komt, zodat zij ervan op de hoogte zijn. Dit kan per mail, whats app of sms via: info@vansi.eu of 06-43557504, bedankt!

What else should I know of?

Wanneer er klachten zijn of lichamelijke beperkingen laat het de docent voorafgaand aan de les even weten. Vansi kijkt er naar uit je te ontvangen en wenst je hele fijne en plezierige lessen/workshops.