Urban Flow is een kleinschalige studio in de Kleverparkbuurt in Haarlem-Noord. Als gevolg van de corona maatregelen hebben ook wij het aantal deelnemers in de zaal verlaagd. Momenteel is het maximum aantal 7 personen en voor de heel rustige lessen maximaal 8 personen. Dit betekent dat we je nog meer persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen aanbieden.

De studio is gevestig in Haarlem-Noord aan de Judith Leysterstraat 54 (hoek Kleverlaan), recht tegenover het witte hek van de kweektuin. Adres: Judith Leysterstraat 54, 2023 EH Haarlem Email: info@urban-flow.nl . Telefoon: 06 51863172 (Bethinda Fang)

Parkeren In de Judith Leysterstraat en op de Kleverlaan voor de studio is het betaald parkeren (parkeervergunninghoudersgebied zone Noord). Om de hoek in de Marnixstraat en in de Ter Spijtstraat kun je vrij parkeren (let op: in de Ter Spijtstraat rechts tot aan het bord). De zijstraten van de Marnixstraat, de Kleverlaan vanaf het stoplicht Marnixstraat/Velserstraat richting randweg en zijstraten is ook vrij parkeren.

Bedrijfsgegevens Urban Flow KVK: 58893946 / BTW ID: NL002079489B46 / IBAN: NL52 RABO 01010 41 497

show more

Contact

Ratings

5
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Het was weer heerlijk!!

2 months ago

Heel fijne yogales gehad!

3 months ago

prettige rustge les van professionele docent

About the Team

Bij Urban Flow werken we met een vast team van yoga- en pilatesdocenten, invaldocenten en masseurs . We stellen ze graag aan je voor! Het vaste docenten team bestaat uit: Anneke Butijn, Jitske Stokman, Fiona Straathof, Eline Oostra-Kort en Bethinda Fang.

Daarnaast werken we ook regelmatig samen met gastdocenten van diverse disciplines.

Het team van masseurs bestaat uit: Hannie Wolfs (ayurvedische massage) en Bethinda Fang (overige massages).

Al onze docenten en masseurs hebben jarenlange ervaring als docent / masseur. Heb je klachten, geef het vooraf aan zodat we daar rekening mee kunnen houden.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Urban Flow?

We hebben een beperkte zaal capaciteit. Ivm de corona maatregelen hebben we het maximum aantal deelnemers momenteel ingesteld op 7 deelnemers voor de actieve lessen en op maximaal 8 voor de yin/restorative/meditatie lessen.

What should I know of the first visit?

Kom reeds omgekleed naar de les.

Je staat direct in de zaal dus graag schoenen uit op de mat en daarna in je tas.

We vragen je om je handen te ontsmetten bij binnenkomst.

De zaal gaat ongeveer 10 minuten voor de les open.

Geef klachten/blessures/en andere bijzonderheden vooraf aan bij de docent.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Graag een eigen mat en deken of iets dergelijks meenemen om over je bolster(s) te leggen. En een tas om je spullen in te doen.

Heb je geen eigen mat, op de studio verkopen we 5mm dikke TPE matten (voor de rustige lessen) en sticky matten van 5mm voor de actieve lessen. De TPE mat kost 39,95, de sticky mat standaard lengte 26,95 en de XL (extra lange mat) kost 29.95. Ook kun je een mat huren voor 1 euro per keer.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag tijdig afmelden (uiterlijk 3 uur van te voren kan dit kosteloos). Daarna wordt de les gewoon in rekening gebracht tenzij we de plek kunnen opvullen met iemand anders.

Indien korter van te voren, dan graag afmelden in het systeem en daarnaast ook graag via SMS / WhatsApp naar 06 51863172.

What else should I know of?

Parkeren - parkeervergunninghoudersgebied en vrij parkeren

In de Judith Leysterstraat en op de Kleverlaan voor de studio is het betaald parkeren (parkeervergunninghoudersgebied zone Noord).

Om de hoek in de Marnixstraat en in de Ter Spijtstraat kun je vrij parkeren (let op: in de Ter Spijtstraat rechts tot aan het bord). In de zijstraten van de Marnixstraat, de Kleverlaan vanaf het stoplicht Marnixstraat/Velserstraat richting randweg en zijstraten kun je ook vrij parkeren.