TrailXperience Veluwezoom met als onderdeel Canitrail.NL loopt vaak in Nationaal Park Veluwezoom. Daarnaast maken we regelmatig trail- en canitrail uitstapjes naar diverse andere natuurgebieden in binnen-en buitenland.

show more

Contact

Ratings

4.8
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  4.5
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Gezellig, informeel en uitdagend voor ieder niveau

2 months ago

Fred en Quanto

About the Team

Hoofdtrainer is Dorethea Bil, gecertificeerd hardlooptrainer en trailrun trainer Atletiekunie niveau 3, chirunning instructor i.o, yoga4runners docent, blackroll trainer, fitness trainer voor honden en hardloopadviseur bij Run2Day. Ze is ooit begonnen als creatief groepswerker inrichtingswerk en heeft dankzij haar ervaring als drama-docente/ regisseur en operationeel manager veel ervaring in het observeren en coachend begeleiden van mensen.

Dorethea benadert het cani-trailen vanuit het Oosterse principe dat je niet tegen een (natuur)kracht in moet gaan, maar deze in je voordeel kunt gebruiken. Door dicht bij je eigen kern te blijven is het mogelijk om vanuit volledige ontspanning als team samen in een natuurlijke flow te komen waardoor cani-trailen als vanzelf gaat:) Dit vraagt niet alleen een regelmatige bodycheck bij zowel jezelf als trailer en je hond, maar ook het op het juiste moment kunnen toepassen van technieken om van fysieke of emotionele spanning weer in de ontspanning te kunnen komen.

show more