Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Wil je fit, relaxt en soepel worden? We bieden verschillende lidmaatschapsvormen aan. Wil je meer informatie voordat je besluit lid te worden, neem dan gerust contact met ons op, of boek een losse les.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

H. de Boerstraat 33, 2481 XW Woubrugge

Reviews

rating

4.8

8 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Friendliness & Service

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Laura

a year ago

Toppie


User headshot

Tjeerd

a year ago

Helemaal geweldig


User headshot

Karin

a year ago

mmm


User headshot

Linda

a year ago

Linda


Further helpful information

About the Team

Persoonlijke aandacht en professionele docenten Wij willen je een plek bieden waar je je kunt ontspannen en waar je jezelf weer helemaal kunt opladen. Bij The Yoga District nemen we de tijd voor je en kan je op je eigen niveau deelnemen aan de ontspannen yoga en pilates lessen. Voel je welkom om binnen te lopen voor een proefles. Je hebt de keuze uit meer dan 10 lessen per week!

Frequently Asked Questions

Wij willen je een plek bieden waar je je kunt ontspannen en waar je jezelf weer helemaal kunt opladen. Bij The Yoga District nemen we de tijd voor je en kan je op je eigen niveau deelnemen aan de ontspannen yoga en pilates lessen. Voel je welkom om binnen te lopen voor een proefles.
Reserveer je les altijd via het online reserveringssysteem. Drink en eet niet teveel vlak voor de les. Zorg ervoor dat je gedurende de dag voldoende drinkt. Draag soepel vallende sport/yoga kleding of kleding waarin jij je gemakkelijk kunt bewegen. In de studio is geen omkleedgelegenheid aanwezig. Er is wel ruimte voor je jas, tas en je schoenen. In de zaal zijn schoenen, tassen en een mobile telefoon niet toegestaan. De studio gaat open, zo'n 15/20 minuten voor de les en sluit 15/20 minuten na de laatste les Voor je eerste les kom je iets eerder, zodat je tijd hebt om even te settelen en je weg te vinden. Heb je blessures of ben je zwanger? Geeft dit dan voor aanvang van de les door aan de docente.
Neem je tijd om een aantal verschillende matten uit te proberen en schaf er na verloop van tijd zelf een aan. Dit uit hygiëne overwegingen. Bij sommige lessen gebruik je materialen zoals yogakussen, riemen en blokken. Deze staan in de kasten. De docente geeft aan of je het wel of niet nodig hebt.
Om voor een ieder genoeg ruimte te kunnen houden, is reserveren voor de les nodig. Ben je onverwachts verhinderd, zorg er dan voor dat je het plekje weer vrijmaakt voor iemand anders. Tot drie uur voor aanvang van de les kan je kosteloos annuleren.
Zit de les van jouw keuze vol? Je kunt er dan voor kiezen om je voor de wachtlijst aan te melden. Sta je op de wachtlijst en er komt een plekje vrij dan krijg je een mail om je opnieuw aan te melden voor deze les.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here