The SCENE bestaat sinds 1995 en is een begrip in Breda als het gaat om dance en performance. Dansers van alle leeftijden en niveaus kunnen hier o.a. terecht voor Streetdance / Hip Hop, Dancehall, High Heels, Modern Dance, Show, Jazz en Breakdance. Daarnaast worden er regelmatig workshops en masterclasses gegeven door nationale en internationale gastdocenten. Om jezelf maximaal te kunnen ontwikkelen als danser en performer, wordt er buiten de danslessen veel gedaan aan shows en theaterproducties. Lekker dansen en tegelijkertijd werken aan jouw skills staan in alle lessen centraal. De dansschool is gevestigd achter het station van Breda en vlakbij het centrum, in de Belcrum-wijk. Bezoekers van The SCENE kunnen gebruik maken van een gratis parkeerplaats.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact The SCENE to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.9
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Leuke dansschool met goede dansers. Gezellige urban sfeer.

7 months ago

Goed! Heel Professioneel

9 months ago

Super dansschool!

About the Team

Wilgo Piqué is dé expert op het gebied van Urban Culture. Hij heeft aan de wieg gestaan van het ontstaan van Streetdance/Hiphop in Nederland en is docent in hart en nieren. Hij heeft ontelbare prijzen op zijn naam staan als danser en choreograaf en weet als geen ander het maximale uit iedere danser te halen. Hij is verantwoordelijk voor de artistieke leiding van The SCENE. Hij heeft verschillende urban dans en entertainment projecten verzorgd zoals tv-optredens, bedrijfsfeesten, grote shows en modeshows. Zijn 30 jaar ervaring draagt hij met enthousiasme over aan het team van docenten, waarmee hij gedurende het jaar continue naar een nieuw optreden toe werkt. Daarnaast creëert hij om het jaar, samen met een creatief team, een grotere dansproductie.

show more

Questions and Answers

Why should I visit The SCENE?

Ze creëren een leeromgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze bieden zowel voor de beginnende dansers als voor de gevorderde, jong en ouder een gevarieerd aanbod.

What should I know of the first visit?

De twee dansstudio's bevinden zich op de eerste etage die met de trap bereikbaar is. Er is geen lift aanwezig, dus voor de minder valide is het moeilijk te bereiken.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Behalve binnen sportschoenen en lekker zittende danskleding heb je verder niets van materiaal nodig. Voor het geval je dat wel nodig mocht hebben dien je het zelf mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je tijdig aangeeft dat je niet kunt komen kan je het per mail vaak nog annuleren. Bij te late annuleringen vind er geen restitutie plaats van reeds betaalde gelden.

What else should I know of?

The SCENE is trendy, populair, gezellig en het docententeam en medewerkers staan graag voor je klaar. Als je nog vragen hebt neem dan contact met hen op, ze staan je graag te woord.