The Pilates Place Rotterdam

The Pilates Place Rotterdam is dè Pilates specialist van Rotterdam en omstreken.

Er wordt Pilates les gegeven op de Mat, Reformer en Tower. Verder is er ook de Barre-workout met de Ballet barre. Verder is er een speciale Private Training room waar je ook 1-op-1 of duo trainingen kunt boeken en een op maat gemaakte training kunt krijgen. In de lichte en ruime studio werken enkel gecertificeerde Pilates trainers. Doordat er in kleine groepen les geven wordt krijgen deelnemers veel aandacht, wat ervoor zorgt dat je snel je lijf voelt (en ziet) veranderen.

Uniek is dat The Pilates Place groepslessen geeft op de Reformer en met Tower.

The Pilates Place is gevestigd in Rotterdam-Kralingen en is uitstekend bereikbaar met tramlijnen 21 en 24.

Make inquiry

Here you can easily contact The Pilates Place Rotterdam to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Bij The Pilates Place Rotterdam werken alleen gecertificeerde Pilates trainers. Het Trainer Team bestaat uit 6 trainers met verschillende achtergronden, maar allemaal hebben ze een gedeelde passie voor Pilates. De studio is opgericht door Helga Sylvester, zij is als International Master Instructor verbonden aan het gerenommeerde Amerikaanse Pilates Instituut Peak Pilates® Studio manager Nikky is ook Pilates trainer en voormalig ballerina bij het Nationale Ballet.

Questions and Answers

Why should I visit The Pilates Place Rotterdam?

The Pilates Place Rotterdam is de enige Pilates studio in Rotterdam die Reformer groepslessen aanbiedt. Sinds kort hebben wij ook Tower lessen op het rooster.

What should I know of the first visit?

Wees 10 minuten voor de les aanwezig. Draag gemakkelijk zittende kleding zonder ritsen of metalen onderdelen (deze beschadigen onze matten en apparatuur). Let op: voor Reformer en Tower lessen zijn non-slip sokken verplicht, deze zijn verkrijgbaar in de studio. Enkel Pin-betalingen in de studio.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hebt in principe geen materialen nodig, alles is in de studio aanwezig. Alleen voor de Reformer en Tower lessen heb je anti-slip sokken nodig. Deze zijn te koop in de studio of neem je zelf mee.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt tot aan 12 uur voor aanvang van de les kosteloos online afmelden voor een geboekte les. Meld je je later af, dan kost het je helaas een lescredit.

What else should I know of?

Wees op tijd voor de les aanwezig. Als je te laat bent voor de les word je niet meer toegelaten aangezien dit te storend is voor de andere deelnemers.